Πλύσιμο στο χέρι

Ενεργά φίλτρα

Endless σκόνη χειρός με λεμόνι 380gr

Σκόνη ρούχων για πλύσιμο στο χέρι με άρωμα λεμόνι.Χρησιμοποιήστε μια κουταλιά σούπας για κάθε κιλό νερού.Αν τα ρούχα είναι πολύ λερωμένα μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα του απορρυπαντικού. Ανακατέψτε καλά ώστε να διαλυθεί η σκόνη στο νερό και να σχηματιστεί πλούσιος αφρός. Ακολουθείστε τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στις ετικέτες των ρούχων.Μετά το πλύσιμο ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό.Μετά από κάθε πλύσιμο ξεπλύνετε και σκουπίστε καλά τα χέρια σας.

Τιμή 1,48 €

Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr

Το ΟΜΟ είναι η ιδανική λύση για πλύσιμο στο χέρι. Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του εξαφανίζει εύκολα και γρήγορα ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Χρησιμοποιείστε ΟΜΟ για το καθημερινό πλύσιμο στο χέρι και απολαύστε ρούχα αστραφτερά, λαμπερά και γεμάτα φρεσκάδα λεμονιού.

Τιμή 2,03 €

Persil express σκόνη για πλύσιμο ρούχων στο χέρι 420gr

Το Persil για πλύσιμο στο χέρι εξαφανίζει εύκολα και γρήγορα ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες. Για τέλεια καθαριότητα και με ειδική φόρμουλα για εύκολο ξέβγαλμα.

Τιμή 1,79 €

Soflan υγρό για πλύσιμο ρούχων στο χέρι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soflan μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Συνιστάται για πλύσιμο στο χέρι, διαλύεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Διαρκεί για 18 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,55 €

Tide Lenor 2 σε 1 σκόνη πλυσίματος στο χέρι 450gr

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Tide με άρωμα Lenor Scent Touch, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα, διότι η σκόνη δεν διαλύεται επαρκώς σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Βάρος: 0.45kg

Τιμή 1,56 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού