0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 225 Σε απόθεμα

Η ιστορία μας αρχίζει στο Βορειοανατολικό άκρο της Ελλάδας και στην μικρή πόλη της Κομοτηνής. Εκεί οι πιστοί συνεχιστές της παράδοσης ξεκίνησαν με υποτυπώδη μέσα να παράγουν και να εμφιαλώνουν Ούζο. Για πολλά χρόνια και οι επόμενες γενιές συνέχισαν την παραγωγή σε οικογενειακά ποτοποιεία τροφοδοτώντας την περιοχή με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Διαθεσιμότητα: 89 Σε απόθεμα

Το Θρακιώτικο ούζο Νο 7 σε συσκευασία 500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια ποιοτική εμπειρία στον κόσμο του ούζου. Αυτό το πνευματώδες ποτό προέρχεται από τη Θράκη, μια περιοχή με μακρά παράδοση στην παραγωγή ούζου. Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό μπουκάλι Θρακιώτικου ούζο 7 χωρητικότητας 50ml ως δώρο.

Ούζο 12 200ml

3,97 €
Διαθεσιμότητα: 466 Σε απόθεμα

Το Ούζο "12" σε συσκευασία 200ml προσφέρει μια μικρή, βολική φιάλη που είναι ιδανική για ατομική κατανάλωση ή για να το έχετε πάντα μαζί σας για τις στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Ούζο 12 700ml

12,25 €
Διαθεσιμότητα: 55 Σε απόθεμα

Το Ούζο "12" σε συσκευασία 700ml προσφέρει την αυθεντική γεύση και ποιότητα του ελληνικού ούζου, σε μια μεγαλύτερη φιάλη για εκείνους που αναζητούν την απόλαυση του ούζου σε μεγαλύτερη ποσότητα.

Διαθεσιμότητα: 34 Σε απόθεμα

Τσίπουρο “Το Δεκαράκι”, ένα τσίπουρο που γεννήθηκε στον Τύρναβο και παράγεται μόνο από Μοσχάτο σταφύλι. Είναι το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας