Ούζα - Τσίπουρα

Ενεργά φίλτρα

Θρακιώτικο ούζο 7 200ml

Η ιστορία μας αρχίζει στο Βορειοανατολικό άκρο της Ελλάδας και στην μικρή πόλη της Κομοτηνής. Εκεί οι πιστοί συνεχιστές της παράδοσης ξεκίνησαν με υποτυπώδη μέσα να παράγουν και να εμφιαλώνουν Ούζο. Για πολλά χρόνια και οι επόμενες γενιές συνέχισαν την παραγωγή σε οικογενειακά ποτοποιεία τροφοδοτώντας την περιοχή με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Τιμή 3,47 €

Θρακιώτικο ούζο 7 500ml με δώρο Θρακιώτικο ούζο 7 50ml

Το Θρακιώτικο ούζο Νο 7 σε συσκευασία 500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια ποιοτική εμπειρία στον κόσμο του ούζου. Αυτό το πνευματώδες ποτό προέρχεται από τη Θράκη, μια περιοχή με μακρά παράδοση στην παραγωγή ούζου. Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό μπουκάλι Θρακιώτικου ούζο 7 χωρητικότητας 50ml ως δώρο.

Τιμή 7,64 €

Κτήμα κώστα λαζαρίδη ηδωνικό ούζο 200ml

Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη προσφέρει ένα μοναδικό ούζο 200ml με την υπογραφή της εταιρίας. Απολαύστε την απαλή γεύση και το αρωματικό χαρακτήρα αυτού του ποτού, που θα σας ταξιδέψει στη γεύση της παράδοσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία του ούζο από το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.
Τιμή 4,66 €

Κτήμα κώστα λαζαρίδη ηδωνικό τσίπουρο με γλυκάνισο 200ml

Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη προσφέρει το ηδωνικό τσίπουρο με γλυκάνισο 200ml, ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στην παράδοση και τη γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε την πλούσια γεύση του τσίπουρου σε συνδυασμό με το γλυκάνισο που τονίζει τις απολαυστικές νότες του. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κερδίσει και θα σας κάνει να το αποκτήσετε αμέσως.
Τιμή 6,59 €

Το δεκαράκι ροδίτης τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο 200ml

Απολαύστε τον πλούσιο και αρωματικό ροδίτη τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο σε μια συσκευασία 200ml από την εταιρία Το δεκαράκι. Απολαύστε την παράδοση και την ποιότητα σε κάθε γουλιά και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης.
Τιμή 5,64 €

Τυρνάβου τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο 200ml

Απολαύστε την αυθεντική γεύση του Τυρνάβου τσίπουρου χωρίς γλυκάνισο, σε μια συσκευασία 200ml. Απολαύστε την παράδοση και την ποιότητα της εταιρίας Τυρνάβου σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση του τσίπουρου από την καρδιά της Ελλάδας.
Τιμή 4,59 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού