• Tns μίξερ χειρός με 2 ζεύγη αναδευτήρες 200W YQ-HM001
  • Tns μίξερ χειρός με 2 ζεύγη αναδευτήρες 200W YQ-HM001
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns μίξερ χειρός με 2 ζεύγη αναδευτήρες 200W YQ-HM001

Ανακατέψτε τη ζωή σας με το Tns μίξερ χειρός 200W YQ-HM001 σε κόκκινο χρώμα. Με 2 ζεύγη αναδευτήρες, αυτό το μίξερ θα φέρει τη διασκέδαση και την ευκολία στην κουζίνα σας. Ανακατέψτε, χτυπήστε και φτιάξτε τις αγαπημένες σας συνταγές με ένα προϊόν που θα κάνει τη μαγειρική σας πιο απολαυστική από ποτέ.
13618
5204558375558
13,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / +40°C

Με το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του ψυγείου σας. Με την εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων από τον αναλογικό δείκτη, θα είστε πάντα σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας αποθηκεύονται στην ιδανική θερμοκρασία. Αποκτήστε το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C τώρα και διατηρήστε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για περισσότερο χρόνο!
Τιμή 2,18 €

Beper ζυγαριά κουζίνας ψηφιακή λεμόνι

Η ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας Beper είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να μετρήσει τα συστατικά της με ακρίβεια και ευκολία. Με το λαμπερό λεμόνι της Beper, θα δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και χαράς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 11,28 €

Telemax ideal kitchen τοστιέρα deli-press 900W

H Τοστιέρα XL Deli-Press της IdeaKitchen είναι με αντικολλητικές πλάκες τύπου γκριλ και είναι ιδανική για να ψήσετε τοστ. Υπάρχει η δυνατότητα και κάθετης αποθήκευσης. περιλαμβάνει ειδικό χώρο φύλαξης καλωδίου. Διαθέτει μεγάλης επιφάνειας πλάκες υψηλής ποιότητας και μοναδικής αντοχής με μέγιστη ισχύ 900 Watt για να προσφέρει υψηλή απόδοση στο ψήσιμο. Οι πλάκες ψησίματος είναι με επίστρωση μαρμάρινη και πολύ εύκολη στον καθαρισμό. Επιπλέον με extra μόνωση στο άνω μέρος της πλάκας εσωτερικά που προσφέρει καλύτερη θερμοκρασία και πιο αποδοτικό ψήσιμο με οικονομία.

Τιμή 34,48 €

Tns πολυκόπτης με διπλά μαχαίρια inox 400w

Ανανεωτικός πολυκόπτης Tns με διπλά μαχαίρια inox 400w για εύκολη και γρήγορη επεξεργασία των τροφίμων σας. Αποκτήστε το τώρα και εξοικονομήστε χρόνο και κόπο στην κουζίνα σας!
Τιμή 20,40 €

Gruppe φραπιέρα μαύρη με 2 ποτήρια 100w pdh-330

Η φραπιέρα της GRUPPE είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την παρασκευή του τέλειου φραπέ. Με ισχύ 100W και δύο ποτήρια περιλαμβάνονται, αυτή η μαύρη φραπιέρα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του καφέ. Απολαύστε την αγαπημένη σας κρύα καφεΐνη με άνεση και στυλ, χάρη στην ποιότητα και την αξιοπιστία της GRUPPE.
Τιμή 29,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Axe αφρόλουτρο ice chill 400ml

Ανανεωτική δροσιά και ενέργεια με το Axe shower gel ice chill 400ml! Αφήστε το δροσερό άρωμα να σας αναζωογονήσει και να σας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για μια ακόμα εντυπωσιακή μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 2,64 €

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 7,26 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt της εταιρίας Soupline θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας για τα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμα της λεβάντας να σας αγκαλιάσει και να σας χαλαρώσει, ενώ ταυτόχρονα το μαλακτικό μανόλια θα φροντίσει για την απαλότητα και την προστασία των υφασμάτων σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη φροντίδα για τα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €

Babycare μωρομάντηλα calming 9x63τεμ

Τα Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε γονιό που θέλει να προσφέρει την απόλυτη φροντίδα στο μωρό του. Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει ήρεμη και απαλή αίσθηση στο δέρμα, αυτά τα μωρομάντηλα είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαύσει την απαλότητα και τη φρεσκάδα που του προσφέρουν τα Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ!
Τιμή 7,72 €
  • Πακέτο

Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας με λάστιχο Νo112

Η Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας με λάστιχο Νο112 είναι η απόλυτη λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, η σκούπα Κύκλωψ θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την ευκολία που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,84 €