• SENSODYNE 2Χ75ml SANFTWEIB + ΔΩΡΟ ΟΔ/ΒΟΥΡΤΣΑ SENSITIVE CARE
  • SENSODYNE 2Χ75ml SANFTWEIB + ΔΩΡΟ ΟΔ/ΒΟΥΡΤΣΑ SENSITIVE CARE
  • SENSODYNE 2Χ75ml SANFTWEIB + ΔΩΡΟ ΟΔ/ΒΟΥΡΤΣΑ SENSITIVE CARE
  • SENSODYNE 2Χ75ml SANFTWEIB + ΔΩΡΟ ΟΔ/ΒΟΥΡΤΣΑ SENSITIVE CARE
  • SENSODYNE 2Χ75ml SANFTWEIB + ΔΩΡΟ ΟΔ/ΒΟΥΡΤΣΑ SENSITIVE CARE
  • SENSODYNE 2Χ75ml SANFTWEIB + ΔΩΡΟ ΟΔ/ΒΟΥΡΤΣΑ SENSITIVE CARE

SENSODYNE 2Χ75ml SANFTWEIB + ΔΩΡΟ ΟΔ/ΒΟΥΡΤΣΑ SENSITIVE CARE

Η Sensodyne 2Χ75ml Sanftweib είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν απαλή φροντίδα στα ευαίσθητα δόντια σας. Με την ειδική σύνθεσή της, ανακουφίζει από την τρυπητή οδοντική ευαισθησία και προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε επιπλέον τη δωρεάν οδοντόβουρτσα Sensodyne Sensitive Care, για ακόμη πιο ολοκληρωμένη φροντίδα της στοματικής υγιεινής σας. Α
36490
4026600108720
6,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα white system μέτρια

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* Αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Τιμή 2,29 €

Sensodyne οδοντόβουρτσα complete protection μαλακή

Η οδοντόβουρτσα Sensodyne Complete Protection είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα με ευαίσθητα δόντια. Η μικρή κεφαλή με την κλίση που διαθέτει, οι μαλακές εξωτερικές και οι εσωτερικές σπειροειδείς τρίχες της, προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό σε δόντια και ούλα, απομακρύνοντας την πλάκα ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία.

Τιμή 3,63 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα sin between clean flex zone λευκή μέτρια 1τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Sin Between Clean (Flex Zone) είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Με την ειδική τεχνολογία Flex Zone, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία καθαρισμοϔ, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας και των υπολειμμάτων τροφών από τα δόντια σας. Αποκτήστε τώρα την Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Sin Between Clean και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 1,53 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360o charcoal μέτρια 1τεμ

Η Colgate Οδοντόβουρτσα 360° Charcoal Medium είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια καθαριότητα και φρεσκάδα για τα δόντια τους. Με την ειδική τεχνολογία Charcoal, προσφέρει βαθύ καθαρισμό και απομάκρυνση των πλάκας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη λευκότητα των δοντιών. Η μεσαία σκληρότητα των τριχών της εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να τραυματίζει το σμάλτο των δοντιών. Αποκτήστε τώρα την Colgate Οδοντόβουρτσα 360° Charcoal Medium κα
Τιμή 1,53 €

Colgate οδοντόβουρτσα double action charcoal μέτρια 1τεμ

Η Colgate double action charcoal οδοντόβουρτσα μέτρια μαύρη με πράσινο είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή δόντια. Η εξαιρετική ποιότητα και η μοναδική τεχνολογία της Colgate θα σας χαρίσουν ένα αξεπέραστο αποτέλεσμα καθαριότητας και προστασίας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Colgate double action charcoal οδοντόβουρτσα τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 0,58 €

Κορυφαία προϊόντα

3άλφα φακές χονδρές 500gr

Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σούπα. Είναι όμως υπέροχες ως σαλάτα, σε συνδυασμό με ωμά λαχανικά αλλά και ως συνοδευτικό για το κρέας.

Τιμή 2,32 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών toscana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια νόστιμη νότα Ιταλίας στις συνταγές σας. Με φρέσκα συστατικά και αυθεντική γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της τοσκανικής κουζίνας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια μοναδική γεύση. Αγοράστε τώρα τη Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr και ανακαλύψτε τη γεύση της Ιταλίας στο πιάτο σας.
Τιμή 3,70 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 12,21 κατάξανθο φυμέ σαντρέ 50ml

Ζήσε τη ζωή σου με έντονο χρώμα και λάμψη! Το Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme 12,21 κατάξανθο φυμέ σαντρέ είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος εξασφαλίζει μακράς διάρκειας χρώμα και λάμψη, ενώ προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη του χρώματος με το Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme!
Τιμή 2,96 €

Pepsi twist αναψυκτικό cola με λεμόνι 6x330ml

Αεριούχο αναψυκτικό με χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Μοναδικός συνδυασμός της αγαπημένης Pepsi & του λεμονιού για την απόλυτη δοσιστική γευστική εμπειρία.

Τιμή 3,80 €