• Colgate οδοντόβουρτσα super flex μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Colgate οδοντόβουρτσα super flex μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςColgate

Colgate οδοντόβουρτσα super flex μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

47681
8901314200044
0,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα comfort plus μαλακή 3τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Τιμή 1,85 €

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 0-2 ετών σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 0-2 ετών είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μικρών σας. Με μαλακές τρίχες που προστατεύουν τα ευαίσθητα παιδικά δόντια και ένα χαριτωμένο σχεδιασμό που θα ενθουσιάσει τα μικρά παιδιά, αυτή η οδοντόβουρτσα θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν υγιή οδοντική υγεία από μική ηλικία. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο παιδί σας το καλύτερο χαμόγελο!
Τιμή 0,83 €

Lol surprise παιδική οδοντόβουρτσα με καπάκι 2τεμ

Η Lol surprise παιδική οδοντόβουρτσα με καπάκι 2τεμ της εταιρίας Firefly είναι το απόλυτο αξεσουάρ που χρειάζεται κάθε μικρό παιδί για την καθημερινή του προσωπική φροντίδα. Με χαρούμενα χρώματα και διασκεδαστικό design, αυτή η οδοντόβουρτσα θα κάνει την πρωινή και βραδινή ρουτίνα του παιδιού σας πιο διασκεδαστική και ευχάριστη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υπέροχη οδοντόβουρτσα που θα κάνει το πλύσιμο των δοντιών μια απόλαυσ?
Τιμή 1,78 €

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική ηλεκτρική batman 1τεμ

Η παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Colgate Batman είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς σας ήρωες! Με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα Batman, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν να βουρτσίσουν τα δόντια τους κάθε μέρα. Η απαλή κίνηση της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Colgate θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν υγιή και λαμπερά δόντια, ενώ ταυτόχρονα θα τους διδάξει τη σημασία της καλής υγιεινής στο στόματος. Αποκτήστε την τώρα και χαρίστε στα παιδιά σας ένα λαμπερ
Τιμή 7,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Ωμέγα φασόλια γίγαντες 500gr

Πλούσια πηγή φυτικών ινών και ασβεστίου, τα μεγαλόσπερμα Ελληνικά φασόλια γίγαντες είναι ιδανικά για παραδοσιακές συνταγές.

Πλούσιο σε πρωτείνες και βιταμίνες, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χωρίς γλουτένη

Τιμή 3,41 €

Sanitas αλουμινόχαρτο 30m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 4,01 €

Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml

Ζήστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση του καλοκαιριού με την Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml από την εταιρία Κολώνια 60ο. Μια απόλυτα αρμονική σύνθεση που θα σας ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη με το μοναδικό άρωμά της. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί άνετα και φρέσκο κάθε μέρα με αυτήν τη μοναδική Κολώνια.
Τιμή 2,63 €

A&G μπλοκ ακουαρέλας Νο3 25x35cm 12 φύλλα

Ζωηρά χρώματα, εξαιρετική ποιότητα και απαλή υφή χαρακτηρίζουν το μπλοκ ακουαρέλας Νο3 25x35cm 12 φύλλα της εταιρίας A&G. Με αυτό το μπλοκ, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης που θα εντυπωσιάσουν κάθε θεατή. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 2,02 €