• Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 68gr
  • Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 68gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBingo

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 68gr

Γκοφρέτα με γέμιση κρέμας κακάο.

545
5201008005119
0,69 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Aνά 100g
Ενέργεια 2209kJ/529kcal
Λιπαρά 31g
εκ των οποίων κορεσμένα 21g
Υδατάνθρακες 57g
εκ των οποίων σάκχαρα 40g
Εδώδιμές ίνες 2,1g
Πρωτεΐνες 4,5g
Αλάτι 0,16g
Συστατικά
Ζάχαρη, φυτικό λίπος (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), αλεύρι ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη (4%), άπαχο ΓΑΛΑ σε σκόνη (περιέχει ΛΑΚΤΟΖΗ), ορρός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη (περιέχει ΛΑΚΤΟΖΗ), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, ΣΟΓΙΑΛΕΥΡΟ, διογκωτικό αρτοποιΐας: όξινο ανθρακικό νάτριο, αλάτι, αρωματική ύλη: βανιλίνη, άμυλο αραβοσίτου, χρωστική ουσία εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΑΥΓΟΥ, ΑΡΑΧΙΔΑΣ (ΑΡΑΠΙΚΟ ΦΙΣΤΙΚΙ), ΚΑΡΠΩΝ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΣΠΟΡΩΝ ΣΗΣΑΜΙΟΥ και προϊόντων ΑΥΤΩΝ.
Μπορεί να περιέχει ΘΕΙΩΔΗ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την εταιρεία TOTTIS-BINGO Α.Ε.Β.Ε., Νέα Λεωφ. Σπάτων 131-139, 153 44 Γέρακας Αττική, Ελλάδα - Τηλ.: 210 660 3600

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

7 Days bake rolls με sour cream & κρεμμύδι 80gr

Τα Bake Rolls 80gr σε γεύση sour cream & onion θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαύσετε με κάθε δάγκωμα. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης ανάμεσα στο γλυκό της κρέμας και την καυτερή πινελιά του κρεμμυδιού, αυτά τα Bake Rolls θα γίνουν η αδυναμία σας. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ποτήρι κρύο αναψυκτικό για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!
Τιμή 0,68 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίκαλης 5x47gr

Τα Papadopoulou cream crackers σίκαλης 5x47gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Με την πλούσια γεύση της σίκαλης και την τραγανή υφή τους, αυτά τα crackers θα σας κερδίσουν αμέσως. Ιδανικά για σνακ ή συνοδευτικό σε κάθε γεύμα, τα Papadopoulou cream crackers σίκαλης 5x47gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστική απόλαυση και ποιότητα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,54 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με πορτοκάλι 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 1,09 €

Παπαδοπούλου pick crackers κλασικά 2x100gr

Οι Pick crackers κλασικά 2x100gr της Παπαδοπούλου είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τέλεια συσκευασία, τα crackers αυτά θα σας καταπλήξουν και θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως σνακ στη δουλειά, στο σχολείο ή ακόμα και στο σπίτι, και ανακαλύψτε τον κόσμο της γεύσης με τα Pick crackers της Παπαδοπούλου.
Τιμή 2,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Παλίρροια φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού 280gr

Φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού Paliria. Μια βελούδινη, απολαυστική «μους» φάβας, που είναι καλά δουλεμένη με ξερά κρεμμυδάκια και η οποία σερβίρεται συνήθως με επιπλέον φέτες κρεμμυδιού, παρθένο ελαιόλαδο και κάπαρη.

Τιμή 2,53 €

Listerine στοματικό διάλυμα advanced white 250ml

Το Listerine στοματικό διάλυμα advanced white 250ml της εταιρίας Listerine είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στην απομάκρυνση των πλάκας και των κηλίδων, προσφέροντας λευκότερα δόντια με κάθε χρήση. Απολαύστε φρέσκο αναζωογονητικό αναπνευστικό χώρο και αυτοπεποίθηση κάθε μέρα με το Listerine advanced white 250ml.
Τιμή 2,40 €

Ζαναέ σούπα γκούλας 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Τιμή 2,17 €

Fuze tea τσάι με φρούτα του δάσους 500ml

Αφεθείτε στη φυσική αίσθηση της γεύσης των δασικών φρούτων με το FUZE TEA ΜΑΥΡΟ 500ml. Ένα ροφημα γεμάτο από φρεσκάδα και αυθεντική γεύση που θα σας ταξιδέψει στη μαγεία του δάσους. Απολαύστε τη δροσιά και τη γεύση των δασικών φρούτων με κάθε γουλιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας καταπλήξει. Απλά απολαύστε το και αφήστε τη γεύση να σας οδηγήσει σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης.

Τιμή 0,93 €

Malizia αφρόλουτρο latte 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,20 €