• Elite crackers με πατάτα & θυμάρι 105gr
  • Elite crackers με πατάτα & θυμάρι 105gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElite

Elite crackers με πατάτα & θυμάρι 105gr

Οι Elite crackers με πατάτα & θυμάρι 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας ενθουσιάσει. Η πλούσια γεύση της πατάτας συνδυάζεται με τη διακριτική νότα του θυμαριού, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τα Elite crackers σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
38464
5203064008806
1,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oreo crunchy bites dipped 110gr

Απολαυστικές τραγανές μπουκιές OREO με επικάλυψη σοκολάτας, για να μπορείς να τις απολαμβάνεις παντού!

Τιμή 2,06 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με βανίλια 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς. 

Τιμή 1,09 €

ΙΟΝ σοκοφρέτα γάλακτος 4x38gr

Η Σοκοφρέτα της ΙΟΝ είναι το προϊόν με τις υψηλότερες πωλήσεις (σε μονάδες πωλήσεων/τεμάχια) από κάθε άλλο προϊόν στην κατηγορία των ζαχαρωδών και μάλιστα έχει πλέον δανείσει το όνομά της σε ολόκληρη την κατηγορία γκοφρετών ΙΟΝ. Η Σοκοφρέτα είναι μια τραγανή γκοφρέτα σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του καταναλωτή με ολόκληρη την κατηγορία γκοφρετών.

Τιμή 2,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων muschio bianco 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft με άρωμα Muschio Bianco, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,47 €

UHU κόλλα super glue 2x3gr

  • Κατάλληλη για: κεραμικά, πορσελάνη, σίδηρο, πλαστικό και ξύλινες επιφάνειες
  • Συσκευασία: 2 τεμάχια των 3 γραμμαρίων

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κολλάει αποτελεσματικά και είναι εύχρηστη.

Τιμή 2,91 €