• Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
  • Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
  • Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
  • Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
  • Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
  • Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαυλίδης εργαστήρι

Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr

Η μπάρα Παυλίδης με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ. Με φρέσκο γιαούρτι και γεύση πορτοκαλιού, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τον συνδυασμό γεύσεων και θρεπτικών συστατικών που προσφέρει αυτή η μοναδική μπάρα από την εταιρία Παυλίδης εργαστήρι.
15546
7622210581198
1,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με σοκολάτα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με σοκολάτα 4x40gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και την αγαπημένη γεύση της σοκολάτας, αυτές οι μπάρες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Απολαύστε τις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με τις μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley.
Τιμή 4,70 €

Jannis μπάρα με ξηρούς καρπούς, μέλι, μαύρη σοκολάτα & βύσσινο 30gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το Jannis μπαρα 30gr! Η συνδυασμένη γεύση των ξηρών καρπών, του μελιού, της μαύρης σοκολάτας και του βύσσινου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε τα σαγηνευτικά συστατικά να σας κατακτήσουν και δώστε μια νότα γλυκιά στην καθημερινότητά σας. Αποκτήστε το Jannis μπαρα 30gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,75 €

Jannis μπάρα πρωτεΐνης με ξηρούς καρπούς χωρίς ζάχαρη 28gr

Η μπάρα πρωτεΐνης Jannis είναι η τέλεια επιλογή για να αναζωογονήσετε το σώμα σας μετά από μια δύσκολη προπόνηση. Με 28γρ ζάχαρης και ξηρούς καρπούς, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στον εαυτό σας την ανανέωση που του αξίζει!

Τιμή 0,75 €

Παπαδοπούλου μπάρες δημητριακών digestive bar με κόκκινα φρούτα & γάλα 5x28gr

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών, κόκκινα φρούτα και γάλα. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό, θρεπτικό και απολαυστικό σνακ!

Τιμή 2,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Chupa chups cotton bubble gum tutti frutti μαλλί της γριάς τσίχλα 11gr

Στην αρχή η τσίχλα Chupa Chups Cotton Candy Bubble Gum είναι σαν το νήμα ζαχαροπλαστείου στο στόμα σας και μετά μετατρέπεται σε τσιχλόφουσκα με γεύση tutti frutti. Κάνε τη δική σου μαγεία μετατρέποντας το κολλώδες νήμα από γλυκία καραμέλα σε αρωματική τσίχλα. Πρώτα είναι μαλλί της γριάς, μετά είναι τσίχλα!

Τιμή 0,65 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 65x85cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy διαστάσεων 65x85cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με ποιοτική κατασκευή και ανθεκτικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν στην αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστη τιμή!
Τιμή 0,74 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced go fresh cucumber 150ml

Το Dove deo spray 150ml go fresh cucumber είναι ο απόλυτος σύμμαχος για να νιώσετε φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Με το δροσερό άρωμα αγγούρι, σας προσφέρει προστασία ενάντια στην κακοσμία και τον ιδρώτα για πολλές ώρες. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ανανέωσης με το Dove deo spray go fresh cucumber. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 2,51 €

Endless υγρό καθαριστικό πιάτων με χαμομήλι 4lt

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Endless δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Οδηγίες Χρήσης: Προσθέστε 1-2 σταγόνες υγρού στο σφουγγάρι σας και πλύνετε πιάτα, ποτήρια και άλλα σκεύη. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Τιμή 6,30 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού