• Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΧαρά

Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Χαρά εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

6910
5200400300792
2,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης

Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Οδηγίες Προφύλαξης

Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.
Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ «μωρουδιακό» άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 4,92 €

Quanto μαλακτικό σίφνος 2lt

Το Quanto μαλακτικό σίφνος 2lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και μαλακότητα στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, το Quanto μαλακτικό σίφνος προσφέρει μακράς διάρκειας αρωματική φρεσκάδα και προστασία από το στατικό ηλεκτρισμό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση των μαλακών και φρέσκων ρούχων σας κάθε μέρα!
Τιμή 3,53 €
Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco blue melody 1,5lt
Περιορισμένη προσφορά!

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco blue melody 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco blue melody 1,5lt είναι το ιδανικό προϊόν για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με μια ευχάριστη μυρωδιά. Η φόρμουλα του είναι φιλική προς το περιβάλλον και φροντίζει τα υφάσματα, χαρίζοντάς τους μια μεταξένια αίσθηση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε φρέσκα και μαλακά ρούχα κάθε μέρα!
Κανονική τιμή 3,47 € Τιμή 3,05 €
  • -0,42 €
  • -0,42 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα θαλασσινή φρεσκάδα 1,5lt

FLOS PLOFFY με άρωμα θαλασσινής φρεσκάδας σε γαλάζιο χρώμα, πρώτο σταθερά στις προτιμήσεις.

Το πιο αγαπημένο προϊόν της Flos , τα Μαλακτικά Ρούχων Flos Ploffy, σας καλωσορίζουν σ’ ένα κόσμο απαλότητας μοναδικά αρωματισμένο.

Με την πλούσια σύνθεσή τους, περιποιούνται σαν «καλλυντικό» τις ίνες των ρούχων για να μην μπερδεύονται, και τους χαρίζουν απαλότητα και ελαστικότητα, διατηρώντας τα καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα.

Μετά τη χρήση του Ploffy το νερό γλιστρά πιο εύκολα και γρήγορα στα ρούχα και έτσι στεγνώνουν πιο γρήγορα.

Με το Ploffy μειώνεται επίσης και ο ενοχλητικός στατικός ηλεκτρισμός, ιδιαίτερα στα συνθετικά και γίνεται πιο ευχάριστη η υφή των ρούχων.

Τιμή 3,11 €

Soft μαλακτικό ρούχων muschio bianco 40μεζ 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 40 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Muschio Bianco

Τιμή 3,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας στενή No110

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,56 €

Noxzema roll-on shower fresh 50ml

Το Noxzema Shower Fresh προσφέρει φυσική αίσθηση φρεσκάδας και 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικό με την επιδερμίδα.

Σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,40 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα και την ευκολία στη μεταφορά χάρη στη λαβή του, αυτό το κουτί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αντικείμενα σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την εταιρία Sterk!
Τιμή 5,66 €

Χαρτί υγείας γκοφρέ 40x80gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 80 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 80 γραμμάρια χαρτιού.

Τιμή 8,85 €