Λουκούμια

Ενεργά φίλτρα

Έλμα λουκούμι με μαστίχα χίου 340gr

Ζουμερό λουκούμι με γεύση μαστίχας Χίου, φτιαγμένο με μεράκι και παραδοσιακή συνταγή από την εταιρία Έλμα. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση της μαστίχας σε κάθε δαγκωνιά και ανακαλύψτε τη γεύση που σας ταξιδεύει σε παραδοσιακές γεύσεις. Αποκτήστε το δικό σας Έλμα λουκούμι με μαστίχα χίου 340gr τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,89 €

Μελετιάδης λουκούμια βανίλιας 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που προσφέρει λουκούμια με γεύση βανίλιας από την εταιρεία Μελετιάδης. Το λουκούμι είναι ένα παραδοσιακό εδέσμα που παρασκευάζεται από εκχύλισμα ζελέ φρούτων ή φυτικών ριζών, και συνήθως περιέχει ζάχαρη για γλυκύτητα και υφή.

Τιμή 2,31 €

Μελετιάδης λουκούμια μαστίχας 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια μαστίχας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που προσφέρει λουκούμια με γεύση μαστίχας από την εταιρεία Μελετιάδης. Η μαστίχα είναι ένα φυτικό προϊόν που προέρχεται από το σμίγμα του δέντρου μαστίχας (Pistacia lentiscus) και έχει ένα μοναδικό αρωματικό προφίλ.

Τιμή 2,30 €

Μελετιάδης λουκούμια μπουκιές 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια μπουκιές 300γρ φαίνεται να είναι μια ποικιλία λουκουμιών σε μορφή μπουκιών από την εταιρεία Μελετιάδης. Οι λουκούμια είναι παραδοσιακά γλυκά εδέσματα που παρασκευάζονται από εκχύλισμα ζελέ φρούτων ή φυτικών ριζών και συνήθως περιέχουν ζάχαρη για γλυκύτητα και υφή.

Τιμή 2,30 €

Μελετιάδης λουκούμια περγαμόντου 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια περγαμόντου 300γρ φαίνεται να είναι μια ποικιλία λουκουμιών με γεύση περγαμόντου από την εταιρεία Μελετιάδης. Το περγαμόντο είναι ένα εσπεριδοειδές φρούτο με έντονο αρωματικό προφίλ και φρουτώδη γεύση.

Τιμή 2,30 €

Μελετιάδης λουκούμια τριαντάφυλλο 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια τριαντάφυλλο 300γρ φαίνεται να είναι μια ποικιλία λουκουμιών με γεύση τριαντάφυλλου από την εταιρεία Μελετιάδης. Το τριαντάφυλλο είναι ένα λουλούδι με έντονο αρωματικό προφίλ και φρουτώδη, λουλουδάτη γεύση.

Τιμή 2,30 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού