• Νέο
  • SLEEPY EASY CLEAN ΥΓΡΑ ΜΑΝΤ. ΓΕΝ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 100ΤΜΧ ΠΡΑΣΙΝΟ
  • SLEEPY EASY CLEAN ΥΓΡΑ ΜΑΝΤ. ΓΕΝ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 100ΤΜΧ ΠΡΑΣΙΝΟ
  • SLEEPY EASY CLEAN ΥΓΡΑ ΜΑΝΤ. ΓΕΝ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 100ΤΜΧ ΠΡΑΣΙΝΟ
  • SLEEPY EASY CLEAN ΥΓΡΑ ΜΑΝΤ. ΓΕΝ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 100ΤΜΧ ΠΡΑΣΙΝΟ

SLEEPY EASY CLEAN ΥΓΡΑ ΜΑΝΤ. ΓΕΝ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 100ΤΜΧ ΠΡΑΣΙΝΟ

51245
8682241212590
4,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SWIFFER ΑΝΤ/ΚΑ ΣΚΟΥΠΑ ΠΑΤΩΜΑ DRY X3 CAPTURE 30 ΠΑΝΑΚΙΑ

Η Swiffer παρουσιάζει τη νέα σκούπα πατώματος Dry X3 Capture 30 με 30 πανάκια αντικατάστασης. Με την εξαιρετική της τεχνολογία, αυτή η σκούπα αιχμαλωτίζει τη σκόνη και τη βρωμιά με απόλυτη αποτελεσματικότητα. Ελαφριά, εύκολη στη χρήση και μεγάλης διάρκειας ζωής, η Swiffer Dry X3 Capture 30 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε καθαρά πατώματα χωρίς κόπο και με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Τιμή 6,59 €

Maggi ζωμος 120gr, βοδινο

Ο Maggi ζωμός 120gr βοδινού είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Maggi, αυτός ο ζωμός θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε τη γεύση του βοδινού Maggi ζωμού σε κάθε μαγείρεμα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τις μοναδικές γεύσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε.
Τιμή 2,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Heinz ketchup top down βιολογική 580gr

Ακαταμάχητη, πλούσια, αυθεντική HEINZ. Με μοναδική,χαρακτηριστική γεύση, από 100% τομάτες βιολογικής καλλιέργειας που ωριμάζουν φυσικά στον ήλιο και φτιαγμένη με το πάθος και την τεχνογνωσία της ΗΕΙΝΖ. Καμία άλλη Κέτσαπ δεν έχει τη γεύση της Κέτσαπ ΗΕΙΝΖ.

Τιμή 5,58 €

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών

Η Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών σε μπλε χρώμα είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη απορροφητικότητα της, θα γλιστράτε εύκολα σε κάθε επιφάνεια, αφήνοντας τα πάντα λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τη Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού!
Τιμή 2,22 €

Pedigree tasty minis μοσχάρι & τυρί 140gr

Η Pedigree tasty minis μοσχάρι τυρί 140gr είναι ένα γευστικό σνακ για το αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. Με νόστιμη γεύση μοσχάρι και τυρί, αυτό το προϊόν θα κάνει το σκυλάκι σας να χορεύει από χαρά κάθε φορά που το δοκιμάζει. Προσφέρει υγιεινή διατροφή και είναι ιδανικό για μικρά σκυλιά. Αποκτήστε τώρα τη Pedigree tasty minis μοσχάρι τυρί 140gr και δώστε στον τετράποδο φίλο σας το καλύτερο!

Τιμή 2,07 €

Fairy υγρό πιάτων platinum αντιβακτηριδιακό ευκάλυπτος 320ml

Το Fairy Platinum υγρό πιάτων με ευκάλυπτο αντιβακτηριδιακό 320ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί τα πιάτα της λαμπρά και καθαρά. Η μοναδική του φόρμουλα εξουδετερώνει τα βακτήρια και απομακρύνει τους λεκέδες από τα πιάτα σας, ενώ το άρωμα του ευκαλύπτου αφήνει μια φρέσκια αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Fairy Platinum σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλύσης πιάτων!
Τιμή 1,92 €