• Νέο
  • MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ  92gr - (OREO SANDWICH)
  • MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ  92gr - (OREO SANDWICH)

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ 92gr - (OREO SANDWICH)

51187
7622210830043
1,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

V master 3 παγιδες κολλας 2τεμ μεγαλη ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια

Οι V master 3 παγίδες κόλλας 2τεμ μεγάλη είναι ο απόλυτος εχθρός των ποντικιών, κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Με την απίστευτη αποτελεσματικότητά τους, αυτές οι παγίδες θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά εντόματα με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλητικά ζώα!
Τιμή 3,15 €

Ποδια με τσεπη 60x84cm 8166 βαμβακι 100%

Οι ποδιές με τσέπη 60x84cm 8166 βαμβακερές 100% είναι ιδανικές για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτές οι ποδιές θα κάνουν τη μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 4,35 €

Miglior γατοτροφη pate 100gr βοδινο & καρδια

Η Miglior γατοτροφή pate 100gr βοδινό & καρδιά της Morando Miglior είναι μια υψηλής ποιότητας τροφή που θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες της γάτας σας. Με φρέσκα συστατικά και πλούσια γεύση βοδινού και καρδιάς, αυτή η γατοτροφή θα κερδίσει την αγάπη του τετράποδου φίλου σας. Αποκτήστε την σήμερα και προσφέρετε στη γάτα σας το καλύτερο που μπορείτε.
Τιμή 0,49 €

Maitre Marcel μουστάρδα dijon αυθεντική 200ml

Η μουστάρδα Dijon 200gr. είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε γεύμα σας. Με την αυθεντική γεύση της Γαλλίας, αυτή η μουστάρδα θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, ή ακόμα και σε σάλτσες. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το αγαπημένο προϊόν και να αναβαθμίσετε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 4,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom spray 888 πολύ δυνατό κράτημα 100ml

Το Farcom spray 888 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που ψάχνετε για ένα προϊόν με πολύ δυνατό κράτημα. Με μια μοναδική φόρμουλα που σας εξασφαλίζει το τέλειο styling για ώρες, το Farcom spray 888 θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 1,98 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μωβ 2x1250ml

Η Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη λεβάντα 2x1250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Η μοναδική σύνθεσή της με χλωρίνη λεβάντα προσφέρει εξαιρετική απολύμανση και άρωμα που διαρκεί. Με την Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη λεβάντα, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και αποτελεσματική. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 4,81 €

Ο μπαξες πιπερακια τουρσι 314gr,

Απολαύστε την απόλυτη γεύση με τα μπαχαρικά πιπεράκια τουρσί 314gr. Μια μοναδική συνταγή που θα αναδείξει κάθε γεύση και θα δώσει ένα νέο πεντανόστιμο στοιχείο στα φαγητά σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 1,72 €