• Νέο
  • KRAFT ΜΠΩΛ ΣΑΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 750ml - (50τεμ.) - (25oz)
  • KRAFT ΜΠΩΛ ΣΑΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 750ml - (50τεμ.) - (25oz)

KRAFT ΜΠΩΛ ΣΑΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 750ml - (50τεμ.) - (25oz)

51184
5200126297796
7,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Μαλλί της γριάς με δώρο

Το Μαλλί της γριάς είναι το τέλειο δώρο για να προσφέρετε στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό το μοναδικό προϊόν θα σας χαρίσει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του!
Τιμή 0,79 €

Παπαδοπούλου μπισκότα digestive 400gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα digestive 400gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα με ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι για το τέλειο συνδυασμό γεύσεων. Αποκτήστε τα Παπαδοπούλου μπισκότα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,92 €

Farcom HD σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml

Σαμπουάν για γενική χρήση της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει κερατίνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπλαση και επανόρθωση των μαλλιών, καθώς και στην αναπλήρωση της χαμένης κερατίνης στην δομή της τρίχας.

Τιμή 2,86 €

Ήλιος κάρυ 50gr

Κάρυ της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.

Τιμή 1,11 €