• Νέο
  • Kitten μανταλάκια έξτρα 4τεμ
  • Kitten μανταλάκια έξτρα 4τεμ

Kitten μανταλάκια έξτρα 4τεμ

51143
5202576709010
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΚΡΙΘΑΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ 300gr. - (ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ)

Το Μάννα Κριθαροκούλουρα 300gr. είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό! Με φρέσκα και φυσικά συστατικά, αυτό το προϊόν θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απολαύστε την απαλή γεύση του κριθαροκουλούρα και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 2,75 €

Sanex roll-on sensitive 50ml

Το Sanex roll-on sensitive 50ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που προσφέρει προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στην ερεθισμένη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διατηρεί την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη. Αποκτήστε το Sanex roll-on sensitive 50ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας κάθε μέρα.
Τιμή 2,08 €

Παγοθηκη διαφανη su-210

Η παγοθήκη διαφανής SU-210 της εταιρίας είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και την προβολή των προϊόντων σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό της σχεδιασμό, θα κερδίσετε την προσοχή των πελατών σας και θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Αποκτήστε την τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και την λειτουργικότητά της.
Τιμή 1,85 €

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-800-1541)

Η TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ με τα 4 χρώματα είναι το απόλυτο must-have για κάθε νοικοκυρά! Πρακτική, ανθεκτική και μοναδική στο design της, αυτή η κουτάλα θα γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Reeva noodles με λαχανικά 60gr

Οι Reeva noodles με λαχανικά 60gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο, νόστιμο και θρεπτικό γεύμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση των λαχανικών σε συνδυασμό με τις ζουμερές noodles, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε χορτασμένοι και ικανοποιημένοι. Δοκιμάστε τις Reeva noodles σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση του γεύματος με λίγα μόνο λεπτά προετοιμασίας.
Τιμή 0,47 €

Brava μουστάρδα απαλή 10kg

Η Brava μουστάρδα απαλή 10kg της εταιρίας Brava θα σας εντυπωσιάσει με την απίστευτη γεύση και ποιότητά της. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σάλτσες ή ως συνοδευτικό φαγητού. Με την Brava μουστάρδα, κάθε γεύμα γίνεται μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τη γνήσια γεύση της ποιότητας!
Τιμή 21,26 €

Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr

Τα Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν ψηθεί και αλατιστεί για να προσφέρουν έναν νόστιμο και απολαυστικό σνακ. Το αλάτι προσθέτει μια αλμυρή γεύση στα φυστίκια, ταιριάζοντας άριστα με την κροκαντίλα και την φυσική γεύση τους.

Τιμή 0,41 €

My popcorn ποπ κορν mexican 200gr

Το My PopCorn ποπ κορν mexican 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μεξικάνικου ποπ κορν, φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας ταξιδέψει στα γευστικά μονοπάτια του Μεξικού. Απολαύστε το My PopCorn ποπ κορν mexican 200gr σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 3,16 €

Melissa τορτελίνι με 5 τυριά 250gr

Τα γεμιστά ζυμαρικά, γνωστά ως τορτελίνι, εσωκλείουν μέσα στην ζύμη τους γέμιση ποικιλίας πέντε διαφορετικών τυριών με γεμάτη γεύση για εύκολες, γρήγορες και γευστικές συνταγές.

Τιμή 2,48 €