• Νέο
  • Kitten σακούλες απορριμμάτων μαύρες 80x110cm 20τεμ
  • Kitten σακούλες απορριμμάτων μαύρες 80x110cm 20τεμ

Kitten σακούλες απορριμμάτων μαύρες 80x110cm 20τεμ

51134
5203159032594
5,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 300ml AEGEAN BREEZE

Ανανεωτικό και αρωματικό, το Κρεμοσάπουνο Αντλία 300ml AEGEAN BREEZE της Παπουτσάνης θα σας ταξιδέψει στις ακατοίκητες παραλίες του Αιγαίου. Με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει φρέσκα αρώματα και ενυδατικές ιδιότητες, αυτό το κρεμοσάπουνο θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση του καλοκαιριού κάθε μέρα!
Τιμή 1,58 €

NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΜΠΑΝΑΝΑ, ΜΗΛΟ & ΒΕΡΙΚΟΚΟ)

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ με μπανάνα, μήλο και βερίκοκο. Μια νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τα ως σνακ ή πρωινό γεύμα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε την ενέργειά σας!
Τιμή 2,83 €

TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr

Η απίστευτη γεύση της φράουλας στο TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr θα σας κάνει να το θέλετε αμέσως! Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα χωρίς να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 1,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο 2x160gr

Ο Τόνος RIO mare είναι κονσερβοποιημένος με εξαιρετικό ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι. Ο τόνος είναι ένα σημαντικό μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής: τα 100 γραμμάρια περιέχουν 17 γραμμάρια πρωτεΐνης, πλούσια σε απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες και φωσφόρο. Ο κονσερβοποιημένος τόνος RIO mare περιέχει λιγότερο από 10% λίπος και δεν περιέχει υδατάνθρακες.

Τιμή 5,57 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος ανοιξιάτικο μπουκέτο 2x1lt

Το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στο σπίτι σας. Με το ανοιξιάτικο άρωμα μπουκέτου, θα νιώσετε ότι η άνοιξη μπήκε μέσα στο σπίτι σας. Η προσφορά 1+1 σας επιτρέπει να αποκτήσετε περισσότερο προϊόν με λιγότερα χρήματα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,99 €

Omay αποσμητικό χώρου white flowers 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Kraft μαγιονέζα 490ml

Η κλασική μαγιονέζα, για όλη την οικογένεια. Συνοδεύει ιδανικά το ψάρι ή τη σαλάτα του οικογενειακού τραπεζιού, ενώ προσθέτει υπέροχη γεύση σε sandwich, τηγατητές πατάτες και τοστ.

Συνοδεύει: σαλάτες, τοστ, ψάρι, κοτόπουλο.

Τιμή 3,80 €