• Νέο
  • Drolio χλωροκαθαριστικό με άρωμα λουλουδιών 1
  • 25lt
  • Drolio χλωροκαθαριστικό με άρωμα λουλουδιών 1
  • 25lt

Drolio χλωροκαθαριστικό με άρωμα λουλουδιών 1,25lt

51111
5202576210400
1,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λουμιδης καφες 981gr, παραδοσιακοσ ενταση 6 πρασινο χρωμα

Απολαύστε τη γεύση του παραδοσιακού Λουμίδη καφέ 981gr, με ένταση 6 και πράσινο χρώμα. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στις παραδοσιακές γεύσεις της Ελλάδας. Αποκτήστε τον δικό σας Λουμίδη καφέ τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση σε κάθε κούπα!
Τιμή 18,92 €

Tns σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο μπλε

Το σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με όμορφα ρίγες σε λευκό και μπλε χρώμα, αυτές οι πετσέτες προσφέρουν στυλ και λειτουργικότητα. Από μαλακό ύφασμα υψηλής ποιότητας, θα σας προσφέρουν αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τώρα το σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm της Tns και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 2,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Γκρέκα συμπυκνωμένος χυμός τομάτας 500gr

Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας ΓΚΡΕΚΑ, που προέρχεται από 100% φυσικό χυμό τομάτας, για να δημιουργήσεις τις πιο πλούσιες σάλτσες.

100% ελληνικές τομάτες

Τομάτα καλοκαιρινής συγκομιδής

Εκλεκτές και ώριμες τομάτες από τον εύφορο κάμπο Σερρών

Χωρίς προσθήκη συντηρητικών

Τιμή 0,75 €

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα έξτρα ανθεκτικά 8τεμ

Επιθέματα που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του τραύματος ενώ προστατεύουν την πληγή από μικρόβια. Είναι ατραυματικά καθώς αφαιρούνται ανώδυνα, χωρίς να αφήσουν υπολείμματα. Αποτελούνται από ένα πορώδες αυτοκόλλητο στρώμα γάζας, υποαλλεργικό και αεροδιαπερατό, το οποίο προφυλάσσει από μικροοοργανισμούς. Η αυτοκόλλητη επιφάνεια τους δεν ξεκολλά στην εφίδρωση.

Τιμή 0,97 €

Uniglass 92301 ποτηρι γυαλινο νερου mykonos 28cl 6τεμ

Ζεστό καλοκαίρι, δροσερό νερό και το αγαπημένο σας ποτήρι Uniglass Mykonos 28cl! Απολαύστε κάθε στιγμή με το κομψό γυάλινο ποτήρι που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου. Αποκτήστε τώρα το σετ των 6 τεμαχίων και δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,99 €

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα καρύδας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,62 €