• Νέο
  • Bonora κάψες espresso σε κάψουλες ristretto 10x5,2gr
  • Bonora κάψες espresso σε κάψουλες ristretto 10x5,2gr

Bonora κάψες espresso σε κάψουλες ristretto 10x5,2gr

50984
5208046089835
2,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs φακελάκια cappuccino choco milka 8τεμ

Απολαύστε την τέλεια συντροφιά σας με το Jacobs cappuccino choco milka sticks 8τεμ. Η απαλή γεύση του cappuccino συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα Milka, δημιουργώντας ένα απολαυστικό ρόφημα που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε τη γεύση και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.
Τιμή 2,86 €

Milka μπισκότα choco grain 126gr

Τα Milka μπισκότα choco grain 126gr της εταιρίας Milka είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση του σοκολάτας και των δημητριακών. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους και την οικογένεια σας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,35 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml

Το Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml θα δώσει ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της βανίλιας που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει άμεσα σε μια ευχάριστη διάθεση. Με το Air Wick, η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του.

Τιμή 3,53 €

Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης every day 8τεμ

Τα Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης της Everyday είναι ο απόλυτος σύντροφος σε κάθε σας διαδρομή. Με τη μαλακή τους υφή και την απορροφητικότητά τους, θα νιώσετε πάντα φρέσκοι και καθαροί. Κρατήστε ένα πακέτο στην τσέπη σας για να αντιμετωπίσετε άμεσα κάθε ανάγκη. Μην αφήσετε ποτέ τον εαυτό σας απροετοίμαστο για τις καθημερινές προκλήσεις. Αποκτήστε τα Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν.
Τιμή 2,34 €

Χαΐτογλου κακάο ολλανδίας 125gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Χαΐτογλου κακάο Ολλανδίας 125gr από την εταιρία Χαΐτογλου. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα. Απολαύστε το σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλαυση του πραγματικού κακάο.
Τιμή 2,01 €