• Νέο
  • Bonora κάψες σε κάψουλες espresso ristretto 10x5,2gr
  • Bonora κάψες σε κάψουλες espresso ristretto 10x5,2gr

Bonora κάψες σε κάψουλες espresso ristretto 10x5,2gr

50984
5208046089835
2,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 700ml

Το Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 700ml της Viakal είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και λαμπερό. Με μια μόνο στρόφιγγα, αφαιρεί τα νερά σκουριάς και τις αλάτινες εναποθέσεις, αφήνοντας πίσω ένα λαμπερό φινίρισμα που διαρκεί. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες, κάνοντας το μπάνιο σας να μοιάζει σαν καινούργιο. Αποκτήστε το Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 700ml τώρα και απολαύστε ένα καθαρό κα?
Τιμή 5,06 €

Μακεδονικό ξύδι special 360ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,35 €

Caprice πουράκια 400gr

Πουράκια Caprice, με τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση σοκολάτας που λιώνει στο στόμα. Με την κλασσική γεύση που τα χαρακτηρίζει και την πρακτική συσκευασία, αποτελούν ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή 3,89 €

Roshen μπαρα σοκολατας 33gr, σοκολατα γαλακτος με γεμιση creme brulee

Η Roshen μπάρα σοκολάτας 33gr με γέμιση creme brulee είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκές απολαύσεις. Η σοκολάτα γάλακτος σε συνδυασμό με την κρεμώδη υφή της γέμισης creme brulee θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την κάθε μπουκιά και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από ικανοποίηση. Αποκτήστε την Roshen μπάρα σοκολάτας τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,46 €