• Νέο
  • Bonora κάψες σε κάψουλες espresso classico 10x5,3gr
  • Bonora κάψες σε κάψουλες espresso classico 10x5,3gr

Bonora κάψες σε κάψουλες espresso classico 10x5,3gr

50981
5208046089859
2,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA AFTER SHAVE LOTION 100ml SILVER PROTECT

Η Nivea After Shave Lotion 100ml Silver Protect είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα. Η μοναδική της σύνθεση προσφέρει αντισηπτική προστασία και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα.
Τιμή 6,27 €

Παπαδοπούλου cream crackers με χαρούπι 195gr

Τα Papadopoulou Cream Crackers 190gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την τραγανή τους υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση χαρουπιού, σίγουρα θα σας κερδίσουν. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με διάφορα dips και τυριά για μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ κοκκινη

Ζebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και το μοναδικό σχεδιασμό της κόκκινης πολυτελούς χαρτοπετσέτας 33x33cm 35 τεμαχίων από την Ζebra. Ιδανική για κάθε περίσταση, θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή και την απαλότητά της. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,73 €

Flos star υγρό καθαριστικό για το μπάνιο ανταλλακτικό 475ml

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Flos, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων. Αφορά ανταλλακτικό προϊόντος χωρίς αντλία

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,00 €

Gliss σαμπουάν supreme length 400ml

Αναγκάζεστε να κόβετε τα μαλλιά σας κάθε μήνα γιατί είναι ταλαιπωρημένα; Υποφέρετε από λιπαρές ρίζες; Για τη βελτίωση και τη διατήρηση της ποιότητας των μακριών μαλλιών σας, χρειάζεται ένα ειδικό σύστημα περιπόίησης.Η σειρά GLISS SUPREME LENGTH προσφέρει: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΗ ΡΙΖΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ KERATIN SERUM + MICROREPAIR- LIPIDS Η σύνθεσή του με MICROREPAIR- LIPIDS και PEONY ESSENSE αφαιρεί τα υπολείματα λιπαρότητας από τη ρίζα και επανορθώνει τις κατεστραμένες άκρες.

Τιμή 3,10 €

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με θαλασσινή αύρα 1lt

Η θαλασσινή φρεσκάδα του FABULOSO ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lt GR θα σας μεταφέρει αμέσως σε έναν ειδυλλιακό παράδεισο γεμάτο αρωματικές νότες της θάλασσας. Αφήστε το άρωμα να διαπεράσει κάθε γωνιά του χώρου σας και να δημιουργήσει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε στην παραλία. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας στον χώρο σας!
Τιμή 1,76 €

Ζαναέ αρακάς λαδερός 280gr

Ο αρακάς λαδερός Ζαναέ είναι ένα προϊόν που πωλείται σε συσκευασία 280gr και περιέχει φασόλια αρακά που έχουν μαγειρευτεί με λάδι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές όπως σαλάτες, ψητά, ή ως γαρνιτούρα σε διάφορα πιάτα.
Τιμή 2,50 €