• Νέο
  • Ζαναέ βοδινό κρέας με αρακά 280gr
  • Ζαναέ βοδινό κρέας με αρακά 280gr

Ζαναέ βοδινό κρέας με αρακά 280gr

50940
5201051003018
5,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΑΠΑΚΙ PC ΓΙΑ ΔΟΧΕΙΟ INOX 1/4 GN - (ΔΙΑΦΑΝΟ) (GNPLSS-14)

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το καπάκι PC για δοχείο inox 1/4 GN - (διαφανο) (GNPLSS-14) και δώστε στα πιάτα σας μια εντυπωσιακή παρουσία. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή του σε υψηλές θερμοκρασίες θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και πιο στιλάτη.
Τιμή 3,49 €

PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr. - (ΒΕΡΙΚΟΚΟ)

Η PILTSIS μαρμελάδα βερίκοκο 300gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση της φρεσκάδας και της ποιότητας σε κάθε δάχτυλο. Με την απαλή γεύση του βερικόκου να σας ταξιδεύει σε γεύσεις και αρώματα, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απολαυστική μαρμελάδα. Απολαύστε την σε ψωμί, τοστ ή σε γλυκά, και δώστε μια νότα γεύσης σε κάθε σας γεύμα. Αγοράστε τώρα την PILTSIS μαρμελάδα βερίκοκο 300gr και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300gr

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και μάλλον πρόκειται για ένα είδος γλυκού ή μπισκότου.

Τιμή 1,89 €

Musto ξύδι λευκό 4lt

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 2,43 €

Proson πάνα βρακάκι ακράτειας extra large 14τεμ

Το Proson πάνα βρακάκι ακράτειας extra large 14τεμ είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την εξαιρετική του απορροφητικότητα και την ειδική του σχεδίαση, το Proson πάνα βρακάκι προσφέρει ασφάλεια και προστασία όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης που σας προσφέρει το Proson!
Τιμή 13,85 €

Fest magic τηγάνι βαθύ αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Το Fest magic τηγάνι βαθύ ηλεκτρικό 28cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτης απόδοσης. Με την εξαιρετική του κατασκευή και την εύκολη χρήση, το τηγάνι Fest magic θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του μαγειρέματος στο σπίτι σας!

Τιμή 19,46 €