• Νέο
  • Mutti Polpa τομάτα ψιλοκομμένη 5kg
  • Mutti Polpa τομάτα ψιλοκομμένη 5kg

Mutti Polpa τομάτα ψιλοκομμένη 5kg

50932
8005110205668
13,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-4a/7flw

Φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, λαμπερά χρώματα και μοναδικός σχεδιασμός που ξεχωρίζει. Δημιουργήστε μια μαγική ατμόσφαιρα με αυτό το όμορφο μπουκέτο λουλούδια. Κάντε το δικό σας τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια πινελιά φρεσκάδας και ομορφιάς.
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόκρεμα fresh & white crystal gel 75ml

Η οδοντόκρεμα AIM Fresh & White Crystal Gel 75ml δίνει λάμψη στα δόντια σας και σας χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί. Με τη μοναδική της σύνθεση, αυτή η οδοντόκρεμα θα σας κάνει να αισθανθείτε σίγουροι για τη λάμψη του χαμόγελό σας κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 1,76 €

Korona μπισκότα κανέλας 105gr

Τα Korona μπισκότα κανέλας 105gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γλυκό σνακ. Με την εκλεπτυσμένη γεύση της κανέλας και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα Korona μπισκότα κανέλας τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης.
Τιμή 0,81 €

Κύκνος sauce barbecue 560gr

Το Κύκνος sauce barbecue 560gr είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της γεύσης του barbecue. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Κύκνος, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια νόστιμη νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε ψητά κρέατα, burgers, ribs και άλλα αγαπημένα σας φαγητά. Αποκτήστε το Κύκνος sauce barbecue 560gr τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 4,99 €

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με λεμόνι 60τεμ

Τα Dettol Υγρά Μαντηλάκια 32s Power Citrus είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρείτε την υγιεινή σας σε υψηλά επίπεδα. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα του citrus, αφήνουν το δέρμα σας φρέσκο και καθαρό. Είναι βολικά συσκευασμένα σε πρακτική συσκευασία 32 τεμαχίων, ώστε να μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,50 €