• Νέο
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΓΙΓΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΓΙΓΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΓΙΓΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ

50924
5202630150246
2,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ φαγ/χειο fresco ορθογωνιο 3τεμ 0,5lt/2,1lt/1,2lt

Το Κυκλωψ φαγείο fresco ορθογωνιο 3τεμ θα σας κάνει να αισθανθείτε φρεσκάδα και ποιότητα σε κάθε σας γεύμα. Με διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάγκη σας, αυτό το προϊόν της Κύκλωψ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε τραπέζι. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Κυκλωψ φαγείο fresco ορθογωνιο 3τεμ!
Τιμή 3,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs καφές φίλτρου 250gr

Κορυφαίας ποιότητας καφές φίλτρου με αξεπέραστο άρωμα. Το ιδανικό καβούρδισμα και η προσεκτική επιλογή των κόκκων Arabica προσφέρουν ένα μοναδικό χαρμάνι.

Τιμή 5,27 €

Golden dog λουκάνικο σκύλου μοσχάρι αυστρίας 1kg

Το Golden Dog λουκάνικο σκύλου μοσχάρι αυστρίας 1kg είναι το τέλειο σνακ για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο μοσχάρι από την Αυστρία, προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφή για τον αγαπημένο σας σκύλο. Οι γεύσεις και η ποιότητα του προϊόντος μας θα κάνουν τον τετράποδο φίλο σας να αισθανθεί ευχαριστημένος και ικανοποιημένος. Αγοράστε τώρα το Golden Dog λουκάνικο σκύλου μοσχάρι αυστρίας 1kg και χαρίστε στον αγαπημένο σας σκύλο μια μοναδική γευστι?
Τιμή 3,74 €

Iris βελόνες ραπτικής χονδρές 3/7 5τεμ

Οι Iris βελόνες ραπτικής χονδρές 3/7 5τεμ της εταιρίας Iris είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ραπτική δουλειά σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρουν, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα έργα σας με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε τις Iris βελόνες τώρα και αναβαθμίστε την ραπτική σας εμπειρία!
Τιμή 0,66 €

Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr

Οι Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μπάρμπεκιου σε κάθε δαγκωματάκι, και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μια εκδρομή γεύσεων. Με τις Santa Maria tortilla chips, κάθε σας στιγμή γίνεται μια γιορτή γεύσεων. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,79 €