• Νέο
  • ELITE KRITSI-SNACK ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ 110GR
  • ELITE KRITSI-SNACK ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ 110GR

ELITE KRITSI-SNACK ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ 110GR

50893
5201485009556
1,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic γάντια νιτριλίου χωρίς πούδρα μαύρα small 10τεμ

PRACTIC. Αυτά τα γάντια νιτριλίου προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση κατά την εργασία σας. Η μικρή τους μέγεθος ταιριάζει τέλεια σε κάθε χέρι, ενώ η ανθεκτικότητά τους τα καθιστά ιδανικά για κάθε είδους εργασία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τα τώρα και εργαστείτε με ασφάλεια και άνεση!
Τιμή 1,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 4τεμ

Πετσέτες μικροϊνών κατάλληλες για όλα τα είδη επιφανειών όπως ο πάγκος της κουζίνας και τα πλακάκια του μπάνιου. Χάρη στην καθαριστική δύναμη των μικροϊνών καθαρίζουν επίμονους λεκέδες ενώ πλένονται στο πλυντήριο και επαναχρησιμοποιούνται.

Κάθε συσκευασία περιέχει διαφορετικά χρώματα, για να επιλέξετε ανάλογα με τη χρήση

Τιμή 2,07 €

Luxe μαλακτικό ρούχων λεβάντα 60μεζ 3lt

Το Luxe μαλακτικό ρούχων λεβάντα 60μεζ 3lt είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα κάνετε απαλά και μυρωδάτα. Η μοναδική φόρμουλα του Luxe προσφέρει μακράς διάρκειας απαλότητα και άρωμα λεβάντας που θα σας συνοδεύει όλη μέρα. Αποκτήστε το Luxe μαλακτικό ρούχων τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 2,56 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση και το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους τα καθιστούν ανθεκτικά στη χρήση και ιδανικά για κάθε μέρα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα τϋρα σήμερα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει την πραγματ
Τιμή 0,96 €

Tesori κρέμα σώματος chinese orchid 300ml

Ένα μαγικό, λουλουδένιο άρωμα που σαγηνεύει τις αισθήσεις με τις γλυκές, βελούδινες νότες της Κινέζικης Ορχιδέας εμπλουτισμένο και με άρωμα μανταρινιού και βιολέτας.​

Τιμή 6,43 €