• LACTA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (4x28,5gr.)
  • LACTA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (4x28,5gr.)

LACTA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (4x28,5gr.)

50731
7622202234163
1,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με φράουλα 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 1,09 €

Παπαδοπούλου μπισκότα cookies με κομμάτια σοκολάτας & φουντουκιού 180gr

Τα μπισκότα cookies με κομματάκια σοκολάτας και φουντούκια της Παπαδοπούλου έχουν βάρος 180gr και είναι μια νόστιμη επιλογή για ένα γρήγορο σνακ ή γλυκιά απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή των φουντουκιών, αυτά τα μπισκότα θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα με έναν καφέ ή ένα ποτήρι γάλα για μια γλυκιά απόδραση από την καθημερινότητα.

Τιμή 1,71 €

Arion food πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr

Η πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr της Arion food είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα διάσταση στις μαγειρικές σας εμπειρίες!
Τιμή 0,76 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού