• AIM ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - (WHITE SYSTEM CHARCOL) (ΜΑΛΑΚΗ)
  • AIM ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - (WHITE SYSTEM CHARCOL) (ΜΑΛΑΚΗ)

AIM ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - (WHITE SYSTEM CHARCOL) (ΜΑΛΑΚΗ)

50717
8720181534430
2,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Papoutsanis σαπουνι 150gr, φραγκοσυκο

Αποκτήστε το Papoutsanis σαπούνι 150gr με φραγκόσυκο και αφήστε την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη. Η πλούσια σύνθεσή του θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας.
Τιμή 0,97 €

ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ DISNEY (4 ΣΧΕΔΙΑ) (40570)

Ο ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ DISNEY (4 ΣΧΕΔΙΑ) (40570) είναι το τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της Disney. Με τα 4 διαφορετικά σχέδια που περιλαμβάνει, θα δημιουργήσει μια μαγική ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Ανακαλύψτε τη μαγεία της Disney με τον ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ DISNEY και απογειώστε τη διακόσμηση σας!
Τιμή 2,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko τριβελάκι 500gr

Είναι το πιο «παιχνιδιάρικο» είδος κοντού ζυµαρικού σε σχήµα ελατηρίου που εκτοξεύει την απόλαυση στα ύψη. Το προτιµάτε γιατί «πάει µε όλα», δίνει µοναδική νοστιµιά στις κόκκινες και άσπρες σάλτσες και αποτελεί τον ιδανικό σύµµαχο για µια µεγάλη ποικιλία σαλατών. Στριφογυρίστε τη σκέψη σας µαζί του και δηµιουργήστε από τις πιο απλές µέχρι τις πιο πρωτότυπες συνταγές και εµφανίσεις στο πιάτο!

Τιμή 1,16 €

Τοπ ξύδι κόκκινο χωρίς γλουτένη 350ml

Ιδιαίτερα αρωματικό ξίδι από 100% εκλεκτό κρασί, που αποτελεί μια διαχρονική αξία των προϊόντων ΤΟΠ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πιάτα της παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας που θέλουν ξίδι. Συνιστάται ιδιαίτερα στη μαγειρική με κοινό ξίδι, αλλά και για σπιτικά τουρσιά και ελιές.

Τιμή 0,79 €

Whiskas γατοτροφή sticks σολομός 18gr

Η Whiskas γατοτροφή sticks σολομός 18gr είναι η τέλεια λύση για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο σολομό και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτά τα sticks θα κάνουν τη γάτα σας να λατρέψει το φαγητό της και θα της προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Αποκτήστε τα τώρα και δείτε τη χαρά στα μάτια της αγαπημένης σας γάτας!
Τιμή 1,55 €

Fa αφρόλουτρο bali kiss 250ml

Το FA SHOWER GEL 250ML WOMEN BALI KISS είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που ντουζάρεται. Η μοναδική σύνθεσή του με το αναζωογονητικό άρωμα της Βαλί θα σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Απολαύστε την πολυτέλεια του FA SHOWER GEL και αφήστε το να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,64 €