• QLUX BIO ΤΑΠΕΡ 1600ML
  • QLUX BIO ΤΑΠΕΡ 1600ML

QLUX BIO ΤΑΠΕΡ 1600ML

50476
8693395017689
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μακβελ 500gr, νιοκι πατατασ

Η Μακβελ 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γευστικές νιοκι πατάτες στο σπίτι σας. Με τη μοναδική της συνταγή και την πλούσια γεύση, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γευστικής απόλαυσης με τη Μακβελ 500gr και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο γεύμα σας.
Τιμή 1,69 €

ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΔΙΠΛΟΣ (1907)

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του διπλού καθρέπτη! Με τον διπλό καθρέπτη (1907) θα αναδείξετε την ομορφιά σας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς μοναδική!
Τιμή 1,85 €

SEPTONA ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ (15τεμ.) - (60x90cm)

Οι SEPTONA ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ είναι η ιδανική λύση για την υγιεινή του κατοικιδίου σας. Με μέγεθος 60x90cm, προσφέρουν προστασία και άνεση σε κάθε χρήση. Απορροφούν γρήγορα τα υγρά και διατηρούν το περιβάλλον καθαρό και απαλλαγμένο από οσμές. Επιλέξτε την ποιότητα και την αξιοπιστία των SEPTONA για το αγαπημένο σας κατοικίδιο.
Τιμή 6,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Riso Scotti ρόφημα βρώμης με ασβέστιο 1lt

Φυτικό ρόφημα βρώμης της εταιρείας Riso Scotti, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε το αγελαδινό γάλα. Η βρώμη περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση πρωτεϊνών σε σχέση με άλλα σιτηρά έτσι και είναι καλή πηγή πρωτεϊνών, αλλά και βιταμίνης Α. Ωστόσο, δεν περιέχει χοληστερίνη ούτε λακτόζη, γεγονός που καθιστά το συγκεκριμένο ρόφημα κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία ή αλλεργία στο γάλα. Είναι αρκετά πλούσιο σε υδατάνθρακες, γι’ αυτό δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εκείνους που προσέχουν το βάρος τους ή τις τιμές του σακχάρου.

Τιμή 2,28 €

Babycare μωρομάντηλα calming 3x63τεμ

Τα Babycare calming μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη φροντίδα του μωρού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που περιέχει φυσικά συστατικά, αυτά τα μωρομάντηλα προσφέρουν απαλή και αποτελεσματική φροντίδα για το δέρμα του μωρού σας. Εξασφαλίζουν ότι το μωρό σας θα αισθάνεται άνετο και καθαρό κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αγοράσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και το μωρό σας
Τιμή 2,74 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 12x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα family 12x100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με εξαιρετικά μαλακή υφή και ειδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, τα μωρομάντηλα Septona είναι απαραίτητα για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το μωράκι του. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 11,99 €
  • Πακέτο

Μετέωρα ξύδι λευκό 3x400ml

Το λευκό ξίδι της εταιρίας Μετέωρα αποτελεί προιόν οξικής ζύμωσης οινών που προήλθε από αλκοολική ζύμωση από ελληνικά σταφύλια.

Τιμή 1,83 €