• PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AAΑ 4τεμ.
  • PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AAΑ 4τεμ.

PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AAΑ 4τεμ. - (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,08€)

50455
4895229107991
1,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68 lit - (42μεζ.)

Η ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68 lit - (42μεζ.) είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει αμέσως στους ήλιους της Μεσογείου. Η φρεσκάδα της μασσαλιάς σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση της θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα γραφικό ελληνικό χωριό. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους φίλους σας σε μια καλοκαιρινή συγκέντρωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη γεύση της Μεσογείου με την ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ!
Τιμή 8,04 €

OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER

Τα OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της περιόδου της. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτά τα ταμπόν προσφέρουν μια άνετη εμπειρία χρήσης και αίσθηση ασφάλειας. Η ειδική τους σχεδίαση προσφέρει μέγιστη απορροφητικότητα και προσαρμόζεται άψογα στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Αγοράστε τώρα τα OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER και απολαύστε την άνεση και τ?
Τιμή 1,93 €

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/4-10cm 14100

Ανανεωμένο και στιλάτο, το δοχείο inox GN1/4-10cm 14100 είναι ο τέλειος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε εκπληκτικά πιάτα και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Elephant twisted πρέτσελς καραμελωμένο κρεμμύδι 70gr

Η Elephant twisted pretzel 70gr είναι ένα πεντανόστιμο και τραγανό σνακ που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη γεύση του. Η συνδυασμένη γεύση της καραμελωμένου κρεμμυδιού προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Απολαύστε το ως σνακ στο γραφείο, στο σχολείο ή στο σπίτι και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρει η Elephant twisted pretzel 70gr.
Τιμή 0,98 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με σύκο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Κύκλωψ κρεμάστρα πλαστική 6τεμ

Η κρεμάστρα ρούχων της εταιρείας Cyclops σας βοηθάει να οργανώνετε την ντουλάπα σας και παράλληλα να εξοικονομείτε επιπλέον χώρο. Είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, ένα υλικό ελαφρύ που συνήθως χρησιμοποιείται για μπλούζες, φορέματα, πουκάμισα και άλλα.

Τιμή 1,77 €