• HEINZ ΚΕΤΣΑΠ 460gr TOP DOWN + ΔΩΡΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 215gr
  • HEINZ ΚΕΤΣΑΠ 460gr TOP DOWN + ΔΩΡΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 215gr

HEINZ ΚΕΤΣΑΠ 460gr TOP DOWN + ΔΩΡΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 215gr

50312
5201193217502
4,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπωλ σαλατας pet μαυρο 1050ml 50τεμ sb-1050 prepac

Το μαύρο μπολ σαλάτας 1050ml είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Με την κομψή του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα κάνει το τραπέζι σας να λάμψει. Είναι ιδανικό για κάθε είδους σαλάτες, φρούτα, αλλαντικά και πολλά άλλα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την σερβιριστική εμπειρία σας με αυτό το εκπληκτικό μπολ σαλάτας.
Τιμή 8,47 €

REMOVE ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ (20τεμ.) - (ΣΩΜΑΤΟΣ) (STUBBORN)

Αφαιρέστε εύκολα και γρήγορα τα μακριά τρίχωμα με τις ταινίες αποτρίχωσης (20 τεμάχια) της εταιρίας (ΣΩΜΑΤΟΣ) (STUBBORN). Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με ένα απλό βήμα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ομαλότητας!
Τιμή 4,19 €

Ταψι πιτσας βαθυ αντικολλητικο φ36cm 07-531

Το ταψί πίτσας βαθύ αντικολλητικό διαμέτρου 36 εκατοστών είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτσας! Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να ψήσετε την πίτσα σας χωρίς να κολλήσει, ενώ ο βαθύς σχεδιασμός του επιτρέπει να δημιουργήσετε την τέλεια λαχταριστή βάση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας!
Τιμή 17,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced matcha 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml matcha είναι η ιδανική επιλογή για να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα με matcha προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στον ιδρώτα και τη μυρωδιά, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει την επιδερμίδα σας. Αφήστε το Dove deo spray advanced 150ml matcha να σας συνοδεύει καθημερινά και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που προσφέρει.
Τιμή 2,85 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό μπάνιου σε spray 750ml

Το Klinex Hygiene Μπάνιο & Άλατα, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό χωρίς ενεργό χλώριο, με απαλό άρωμα φρεσκάδας. Προσφέρει υγιεινή καθαριότητα & λάμψη στις επιφάνειες, καθώς απομακρύνει τα υπολείμματα σαπουνιού & 100% τα άλατα, επαναφέρει τη λάμψη, εξουδετερώνει βακτήρια & επενδεδυμένους ιούς, δρα κατά των βακτηρίων έως και 24 ώρες μετά την εφαρμογή του προϊόντος & αφαιρεί σκληρή βρομιά.

Είναι κατάλληλο για επιφάνειες που πλένονται όπως μπανιέρες, βρύσες, νιπτήρες, ντουζιέρες, λεκάνες τουαλέτας.

Τιμή 2,79 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 1,99 €

UHU ανταλλακτικό συλλέκτη υγρασίας 3τεμ

Ο συλλέκτης υγρασίας UHU απορροφά το πλεόνασμα υγρασίας από την ατμόσφαιρα μέχρι η υγρασία δωματίου να φτάσει τα φυσιολογικά επίπεδα. Λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Προστατεύει από το σχηματισμό μούχλας, μυκήτων, διάβρωσης και μπαγιάτικων οσμών. Ιδανικό για χώρους όπως κελάρια, ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, υπόγεια, δωμάτια, γκαράζ, εξοχικά, σκάφη, τροχόσπιτα κ.α.

Τιμή 7,17 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού