ΒΑΣΗ ΞΥΛΙΝΗ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙ - (34cm)

50246
5908275911494
4,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θηκη για μαχαιροπιρουνα κραφτ καφε 9x28cm 1000τεμ ατυπωτη

Η θήκη για μαχαιροπίρουνα κραφτ καφέ 9x28cm 1000τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για το τραπέζι σας. Κρατά τα μαχαιροπίρουνα σας οργανωμένα και προστατεύει από γρατζουνιές και φθορές. Η απλή και κομψή σχεδίαση της θήκης θα προσθέσει στυλ στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 37,36 €

WOODSTONE ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ & ΨΩΜΙΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ 30cm

Η φόρμα κεικ και ψωμιού WOODSTONE ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ 30cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την προηγμένη τεχνολογία της εταιρίας μας, η παρασκευή κέικ και ψωμιού γίνεται παιχνίδι παιδιών. Η εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της φόρμας θα σας ενθουσιάσει και θα σας εξασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση με κάθε χρήση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας φόρμα WOODSTONE και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Pedigree dentastix small 5-10kg 7τεμ 110gr

Συμπληρωματική τροφή για μικρόσωμους σκύλους, άνω των 4 μηνών, που χάρη στην ειδική σύνθεσή της φροντίζει την υγιεινή των δοντιών τους.

Τιμή 2,73 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on go men & care clean comfort 50ml

Ένα αποσμητικό φιλικό με το δέρμα για άνεση και φρεσκάδα όλη μέρα. Το νέο Αποσμητικό Roll-on Clean Comfort έχει διακριτικό άρωμα και συνδυάζει αντι-ιδρωτικά συστατικά με 1/4 ενυδατική σύνθεση, που καταπολεμά την ξηρότητα της επιδερμίδας. 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Τιμή 2,08 €

Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα με εργαλεία & 4 χρώματα 622076

Το Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα με εργαλεία & 4 χρώματα 622076 της εταιρίας Luna είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεανικό σπίτι! Με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα hot dogs και βάφλες στην άνεση του σπιτιού σας, αυτό το σετ θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε λαχταριστά γεύματα με τους αγαπημένους σας, αποκτήστε το Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα τώρα!
Τιμή 3,91 €

Κεράκια γενεθλίων με βάση 24τεμ

Τα κεράκια γενεθλίων με βάση είναι μια όμορφη προσθήκη στο γενέθλιο κέικ και τις εορταστικές σας στιγμές. Αυτά τα κεράκια συνήθως έχουν μια μικρή βάση που τα βοηθά να στέκονται όρθια στο κέικ, ενώ στην κορυφή τους υπάρχει το νούμερο των γενεθλίων ή άλλα διακοσμητικά σχέδια.

Τιμή 0,55 €

De cecco ζυμαρικά penne rigate no41 500gr

De Cecco. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή των ζυμαρικών πένες ριγκάτε no41 από την De Cecco. Με ποιοτικά υλικά και προσεκτική επεξεργασία, αυτά τα ζυμαρικά θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε μια γεύση από την Ιταλία. Απολαύστε την παράδοση και την ποιότητα της De Cecco με κάθε μπουκιά.
Τιμή 1,69 €