• KNORR SNACK POT (ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΕΥΜΑ) 61GR ASIA NOODLES DUCK TASTE
  • KNORR SNACK POT (ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΕΥΜΑ) 61GR ASIA NOODLES DUCK TASTE

KNORR SNACK POT (ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΕΥΜΑ) 61GR ASIA NOODLES DUCK TASTE

49795
8720182365507
1,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΚΑΡΥΔΑ)

Το LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΚΑΡΥΔΑ) της εταιρίας Lilia Black είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και απολαύσεων. Η αρωματική νότα της καρύδας θα σας αγκαλιάσει και θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αφήστε το LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ να αγγίξει την επιδερμίδα σας και να σας χαρίσει μια εμπειρία μοναδικής πολυτέλειας. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε στη μαγεία της καρύδας!
Τιμή 1,93 €

MENTOS ΤΖΙΧΛΕΣ PURE FRESH SPEARMINT 30GR

Αγοράστε τώρα τις αναζωογονητικές Mentos Τζίχλες Pure Fresh Spearmint 30gr και απολαύστε μια μοναδική γεύση δροσιάς που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια φρέσκια αναπνοή και να ανανεώσετε το πνεύμα σας με την απίστευτη γεύση των Mentos Pure Fresh Spearmint!
Τιμή 0,88 €

Ιτεα οβαλ πιατελα 25cm

Η Ιτεα οβαλ πιατέλα 25cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Απολαύστε τα γεύματα σας με στυλ και κομψότητα, κάνοντας τους καλεσμένους σας να θαυμάζουν κάθε λεπτομέρεια. Αποκτήστε την Ιτεα οβαλ πιατέλα 25cm τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων alpine 2x26μεζ

Το υγρό απορρυπαντικό Ariel Alpine προσφέρει εκπληκτική καθαριότητα από την 1η πλύση, ακόμη και στους 30°C. Η σύνθεσή του σχεδιάστηκε ειδικά για πλύσιμο σε κρύο νερό, και συμπεριλαμβάνει την τεχνολογία COLD BOOST. Eπίσης, το υγρό απορρυπαντικό Ariel προσφέρει, στα ρούχα σας φρεσκάδα Alpine που διαρκεί και διατίθεται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 13,29 €

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 2x20τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Mε οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν και περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ενώ βοηθούν στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Τιμή 1,36 €

Κύκνος ketchup top down 560gr

Αυθεντική κέτσαπ με μοναδική γεύση που παρασκευάζεται από τομάτες που ωριμάζουν φυσικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό σε μπέργκερ, ζυμαρικά, ρύζι, κοτόπουλο ή πατάτες.

Τιμή 2,63 €