• TNS ΣΕΤ ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νο 8 - (ΜΑΥΡΑ - ΚΟΚΚΙΝΑ) (07-600-0141)
  • TNS ΣΕΤ ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νο 8 - (ΜΑΥΡΑ - ΚΟΚΚΙΝΑ) (07-600-0141)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΣΕΤ ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νο 8 - (ΜΑΥΡΑ - ΚΟΚΚΙΝΑ) (07-600-0141)

49035
5213006895883
0,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tesori αφρολουτρο 500ml forest ritual

Το Tesori αφρολουτρο 500ml forest ritual είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία λουσίματος. Η φρέσκια μυρωδιά του δάσους θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φυσική ομορφιά και χαλάρωση. Αφήστε το Tesori forest ritual να αγκαλιάσει τις αισθήσεις σας και να σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης. Αγοράστε το τώρα και αφεθείτε στη μαγεία του!
Τιμή 4,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium είναι η ιδανική λύση για την ταξινόμηση και την προστασία των εγγράφων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αντοχή. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium, θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium και α
Τιμή 2,98 €

Pantene σαμπουάν defined curls για τέλειες μπούκλες 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Τέλειες Μπούκλες καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Δημιουργεί καλοσχηματισμένες μπούκλες και ελέγχει το φριζάρισμα.

Τιμή 3,58 €

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €
Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr
Περιορισμένη προσφορά!

Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr

Το ΟΜΟ είναι η ιδανική λύση για πλύσιμο στο χέρι. Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του εξαφανίζει εύκολα και γρήγορα ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Χρησιμοποιείστε ΟΜΟ για το καθημερινό πλύσιμο στο χέρι και απολαύστε ρούχα αστραφτερά, λαμπερά και γεμάτα φρεσκάδα λεμονιού.

Κανονική τιμή 2,00 € Τιμή 1,87 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Every Day σερβιετάκια fresh normal 20τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC (Κωδικός αδείας FSC C118785). Διακριτικά αρωματισμένα για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Δερματολογικά ελεγμένα. Τα πρώτα που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Σε ατομική συσκευασία για υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά. Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία 20 τεμαχίων.

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα. Διακριτικά αρωματισμένα για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Σε ατομική συσκευασία για υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά. Τα πρώτα που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Δερματολογικά ελεγμένα. Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία των 20 τεμαχίων.

Τιμή 1,16 €