• ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ 100ΤΜΧ
  • ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ 100ΤΜΧ

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ 100ΤΜΧ

48999
5202054469856
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εξεταστικο ρολο non-woven 20gr, 58cm x 50m ροζ

Ανανεωτικό, ανθεκτικό και πρακτικό, το εξεταστικό ρολό non-woven 20gr σε ροζ χρώμα είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εξέταση. Με μήκος 50 μέτρα και πλάτος 58 εκατοστά, προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Απαραίτητο για κάθε εργασία, το ροζ χρώμα του προσθέτει μια διακριτική νότα θηλυκότητας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στο εξεταστικό ρολό non-woven και κάντε τη διαφορά στις εξετάσεις σας!
Τιμή 4,26 €

Miglior γατοτροφη pate 100gr αρνι & συκωτι

Η Miglior γατοτροφη pate 100gr αρνι & συκωτι της Morando Miglior είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο αρνί και συκώτι, προσφέρει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά που θα κάνουν τη γάτα σας να νιώθει ευχαριστημένη και υγιής. Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τη Miglior γατοτροφη pate 100gr αρνι & συκωτι!
Τιμή 0,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Carina καλάθι αποθήκευσης πλαστικό στοιβαζόμενο 48,5x34x25cm

Το Carina καλάθι αποθήκευσης πλαστικό στοιβαζόμενο 48,5x34x25cm είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση και την οργάνωση του χώρου σας. Με τις διαστάσεις του, μπορείτε να αποθηκεύσετε με ευκολία ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό και μπορεί να στοιβαστεί για εξοικονόμηση χώρου. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια τακτοποιημένη και λειτουργική καθημερινότητα!
Τιμή 4,13 €

Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml

Το λευκό κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ξηρό, έχει μέτρια οξύτητα και σώμα. Συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, ελαφριά πιάτα με πουλερικά και σάλτσες εσπεριδοειδών ή λαχανικών, ψάρια και θαλασσινά ψητά ή στο τηγάνι.

Τιμή 1,88 €

Παπουτσάνης aromatics σαπούνι λεβάντα 4x100gr

Ζωηρό και φρέσκο άρωμα λεβάντας που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Το Παπουτσάνης aromatics σαπούνι λεβάντα 4x100gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια χαλαρωτική και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη λεβάντα να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και αίσθηση ευεξίας.
Τιμή 2,11 €

Miss Sandy κολώνια με λεμόνι 500ml

Η κολώνια με λεμόνι είναι ένα αρωματικό προϊόν που συνδυάζει το άρωμα της κολώνιας με τη φρεσκάδα και την ενεργητικότητα του λεμονιού. Οι κολώνιες με λεμόνι συνήθως έχουν ελαφριά και δροσερή αρωματική νότα, που μπορεί να δώσει αίσθηση φρεσκάδας και ενέργειας.

Τιμή 3,16 €