• MAXI ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ 96x100CM 150ΤΜΧ ΚΑΦΕ
  • MAXI ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ 96x100CM 150ΤΜΧ ΚΑΦΕ

MAXI ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ 96x100CM 150ΤΜΧ ΚΑΦΕ

48976
5202505015212
14,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ 0,39 lit ΜΠΛΕ - (3 τεμ.)

Μπλε καλαθάκια Κύκλωψ 0,39 lit, ιδανικά για την ταξινόμηση και την οργάνωση των αντικειμένων σας. Κομψός και λειτουργικός σχεδιασμός που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια νέα πνοή στη διακόσμησή σας!
Τιμή 1,63 €

Μουσαμας 20m sun line

Η Μουσαμάς 20m sun line είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και εντυπωσιακό περιβάλλον στον χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την ανθεκτικότητά της στις καιρικές συνθήκες, η Μουσαμάς 20m sun line θα σας προσφέρει μια μακροχρόνια λύση για τις ανάγκες σας. Αποκτήστε τη Μουσαμάς 20m sun line σήμερα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 32,22 €

NIVEA ΚΡΕΜΑ Q10 ΜΕ SPF15 ENERGY 50ML

Η NIVEA ΚΡΕΜΑ Q10 ΜΕ SPF15 ENERGY 50ML είναι η ιδανική επιλογή για προστασία και ενυδάτωση του δέρματος σας. Η μοναδική της σύνθεση με Q10 και SPF15 προσφέρει προηγμένη προστασία ενάντια στις ακτίνες UV και βοηθά στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Απολαύστε μια αίσθηση ενέργειας και φρεσκάδας κάθε φορά που την εφαρμόζετε. Αγοράστε τώρα την NIVEA ΚΡΕΜΑ Q10 ΜΕ SPF15 ENERGY 50ML και αποκτήστε λαμπερό και υγιές δέρμα που θα εντυπωσιάσει!
Τιμή 10,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών extra large

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 2,78 €

17 delicatessen μουστάρδα πικάντικη 250ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,01 €

Nivea κρέμα ξυρίσματος original 100ml

Η κρέμα ξυρίσματος Protect & Care μαλακώνει τα γένια & προσφέρει ευχάριστο και απαλό ξύρισμα. Η μοναδική σύνθεσή της με Aloe Vera και Pro-Vitamin B5 προστατεύει την επιδερμίδα από μικρο-κοψίματα και την αίσθηση τραβήγματος. Αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση αναζωογόνησης και περιποίησης.

Τιμή 2,95 €

Sidirela θήκη ρούχων 40x50x15cm

Θήκη φύλαξης κατάλληλη για ρούχα, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα. Είναι κατασκευασμένη από non woven υλικό και στο πλάι διαθέτει διαφανές παραθυράκι ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό της. Διατηρεί τα ρούχα καθαρά και τα προστατεύει από τη σκόνη, την υγρασία και τις οσμές.

Τιμή 1,16 €