• ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W.
  • ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W.

ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W. 25ΤΜΧ KRAFT

48945
5202054467524
1,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-2/7flw

Φωτεινά και πολύχρωμα λουλούδια που θα φωτίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας! Το Tns διακοσμητικό μπουκέτο λουλούδια σε 4 χρώματα είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε έναν αέρα φρεσκάδας και ζωντάνιας στο χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 1,23 €

Uniglass 65110 καραφα ossa 1lt

Η Uniglass 65110 καράφα ossa 1lt είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την κομψότητά του. Με μοναδικό σχεδιασμό και χωρητικότητα 1lt, αυτή η καράφα θα δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο εντυπωσιακό προϊόν που θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 2,79 €

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝTΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.)

Το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το κρεβάτι σας καθαρό και φρέσκο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, αυτό το υποσέντονο θα σας προσφέρει άνεση και προστασία κάθε νύχτα. Μην αφήνετε τον ύπνο σας να επηρεαστεί από τα υγρά ή τις κηλίδες - επιλέξτε το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ για μια απροβλημάτιστη εμπειρία ύπνου.
Τιμή 4,88 €

LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ (2m) - (ΕΜΠΡΙΜΕ LUXOR)

LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ (2m) - (ΕΜΠΡΙΜΕ LUXOR) είναι το απόλυτο αξεσουάρ που χρειάζεστε για να ανανεώσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με εύκολη τοποθέτηση και μοναδικό σχεδιασμό, το LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ θα δώσει νέα αίσθηση στον χώρο σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ και να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 1,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Cera di cupra κρέμα χεριών σε σωληνάριο 75ml

Κρέμα χεριών με κερί μελισσών που εξασφαλίζει φυσική προστασία του δέρματος, καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης. Η γλυκερίνη προσφέρει μαλακτική δράση. Ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Τιμή 1,16 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος για ευαίσθητες επιφάνειες 1lt

Το KLINEX Καθαριστικό Πατώματος Ευαίσθητες Επιφάνειες είναι ένα απολυμαντικό χωρίς χλώριο κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρις στη σύνθεση του καθαρίζει και απολυμαίνει από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι φιλικό για κάθε είδους επιφάνεια που πλένεται ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τιμή 2,14 €

Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με πλούσια αρώματα και γεύσεις. Η συνδυαστική γεύση του βαλσαμικού με το σύκο θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την κρέμα Artio σε σαλάτες, τυροκαναπέδες ή ακόμα και σε γλυκά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ανακαλύψουν την πλούσια γεύση και την ποιότητα της Artio κρέμας βαλσάμικου σύκου.
Τιμή 2,72 €

Simple τετράδιο σπιράλ 3 θεμάτων 90 φύλλα 17x24cm

Αυτό το τετράδιο τριών θεμάτων της Simple εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαθητή ή επαγγελματία. Με το μέγεθος του 17x24cm και τα 90 φύλλα, προσφέρει αρκετό χώρο για να σημειώσετε όλες τις σημειώσεις σας. Η σπειροειδής μπουκιά του εξασφαλίζει ότι το τετράδιο θα παραμείνει ανοιχτό εύκολα, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό τετράδιο γ
Τιμή 2,43 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray spring waterfall 400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Με ένα μοναδικό άρωμα ανανά και καταρράκτη, αυτό το απολυμαντικό spray θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποτελεί μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί ένα υγιεινό περιβάλλον για την οικογένειά της. Αγοράστε το τώρα ?
Τιμή 4,22 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού