• ΒΙΚΟΣ ΓΚΑΖΟΖΑ 6x1.5LT (-0.3€)
  • ΒΙΚΟΣ ΓΚΑΖΟΖΑ 6x1.5LT (-0.3€)

ΒΙΚΟΣ ΓΚΑΖΟΖΑ 6x1.5LT (-0.3€)

48753
5201946910766
6,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καπακι λευκο 320gr, 100τεμ 101

Το λευκό καπάκι 320gr, 100 τεμάχια της εταιρίας Καπακι είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Με ανθεκτική κατασκευή και μοντέρνο design, αυτό το καπάκι θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε σας προϊόν. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα καπάκια που κυκλοφορούν στην αγορά!
Τιμή 3,46 €

WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (30x5,5cm)

Το WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (30x5,5cm) είναι η ιδανική επιλογή για να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ η μοναδική τεχνολογία του επιτρέπει την ομοιόμορφη διανομή της θερμότητας για τέλεια αποτελέσματα στο μαγείρεμα. Αποκτήστε το WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση της εύκολης και γρήγορης μαγειρικής στο σπίτι σας!
Τιμή 19,87 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) BLACK CHERRY 3,2ML Nicotine FREE

Το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) BLACK CHERRY 3,2ML Nicotine FREE είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο από γεύσεις και αρώματα. Η εκλεπτυσμένη γεύση της μαύρης κερασιάς σε συνδυασμό με την πλούσια ποσότητα ατμού που προσφέρει, θα σας κάνει να νιώσετε μοναδική ευχαρίστηση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 6,75 €

Tns εργαλεια γενικης χρησης 31-950-0069

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο γενικής χρήσης που θα σας βοηθήσει σε κάθε καθημερινή εργασία σας, τότε το Tns εργαλείο γενικής χρήσης 31-950-0069 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξιόπιστη απόδοση, αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο χρήσιμο εργαλείο για τον εαυτό σας ή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Τιμή 1,78 €

TNS ΠΟΤΗΡΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 30cl (3τεμ.) - (TT776)

Ανανεωτικό ποτήρι γυαλινού νερού 30cl, με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό που θα αναβαθμίσει την καθημερινή σας εμπειρία πίσω από το τραπέζι. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αισθητική αξία, ενώ η συσκευασία των τριών τεμαχίων το καθιστά ιδανικό για χρήση σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και επαγγελματικά events. Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με αυτό το μοντέρνο και πρακτικό ποτήρι γυαλιού νερού!
Τιμή 2,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα baking soda 75ml

Η σύνθεση της Colgate Baking Soda με διττανθρακική σόδα έχει καθαριστική αφρώδη δράση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντας σε ολόκληρο το στόμα μια αναζωογονητική αίσθηση βαθιάς καθαριότητας.

Βοηθά στην καταπολέμηση της τερηδόνας, αφήνει τα δόντια λευκότερα με φυσική γεύση μέντας.

Τιμή 1,26 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος daim 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και ποιότητας. Απολαύστε την πλούσια κρεμώδη γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με τα τραγανά κομματάκια Daim που θα σας κάνουν να τη λατρέψετε. Αφεθείτε στην απόλαυση και αγοράστε τώρα τη Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr για να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 4,05 €

Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 1kg

Οι μίξεις ξηρών καρπών είναι συνδυασμοί διάφορων ειδών ξηρών καρπών, όπως αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, καρύδια, καστανά και άλλα. Η αναφορά "Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 1kg" αναφέρεται σε μια συσκευασία μείγματος ξηρών καρπών βάρους 1 κιλογραμμαρίου από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 5,59 €

Colgate οδοντόκρεμα natural extracts με λεμόνι 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα 75ml με φυσικό λεμόνι είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο και φρέσκο αναπνοή. Η μοναδική φόρμουλα της Colgate συνδυάζει αποτελεσματική προστασία κατά της τερηδόνας και της πλάκας με τη φρεσκάδα του φυσικού λεμονιού. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε καθαρή και υγιή διακόσμηση κάθε μέρα!
Τιμή 1,69 €