• VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΣΦΟΥΓΓ Νο 300 16LT
  • VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΣΦΟΥΓΓ Νο 300 16LT

VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΣΦΟΥΓΓ Νο 300 16LT

48559
5203493623007
3,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rex σοδα πλυσεως σκονη 500gr,

Η Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση.
Τιμή 1,08 €

Σπιρτα ασφαλειας 10τεμ

Η σπιράλ ασφαλείας 10 τεμάχια είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την προστασία των αντικειμένων σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή που προσφέρει, μπορείτε να αισθανθείτε ασφάλεια και ηρεμία για τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Μην αφήσετε τίποτα να απειλήσει την ασφάλειά σας, επιλέξτε τη σπιράλ ασφαλείας 10 τεμάχια για αξιόπιστη προστασία.
Τιμή 0,31 €

Πανιά μικροϊνών 3τεμ

Τα πανιά μικροϊνών 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα τους, θα κάνουν τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή τους εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή τους θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο ε
Τιμή 0,85 €

Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st

Οι Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των ρούχων σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υφασμάτινο υλικό, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αισθητική που θα σας ενθουσιάσει. Με τις Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st, κρεμάστε τα ρούχα σας με ευκολία και στυλ, κρατώντας τα τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Αποκτήστε τώρα τις Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st και ανανεώσ
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Madona αποχνουδωτής ρολό με ανταλλακτικό

Η Madona αποχνουδωτής ρολό είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με το ανταλλακτικό της εταιρίας Madona, θα αποχνουδώνετε το ρολό σας με ευκολία και άνεση. Ξεχάστε τις μυρωδιές και τη βρωμιά - με τον Madona αποχνουδωτήρα ρολό, το μπάνιο σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας σε κάθε χρήση!
Τιμή 2,10 €

Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm

Ανανεωτικό και λειτουργικό, το Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο εργασίας σας με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με μοντέρνο design και λειτουργικότητα, το καλάθι γραφείου Sterk select θα γίνει η ιδανική προσθήκη στον εργασιακό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γραφείο!
Τιμή 1,84 €

Teza Fik spray εντομοκτόνο 300ml

Εντομοκτόνο που καταπολεμά γρήγορα και αποτελεσματικά τα ιπτάμενα έντομα όπως μύγες, κουνούπια, σε κλειστούς χώρους (σπίτια, γραφεία, κ.λπ.).

Τιμή 2,62 €

My popcorn ποπ κορν mexican 200gr

Το My PopCorn ποπ κορν mexican 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μεξικάνικου ποπ κορν, φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας ταξιδέψει στα γευστικά μονοπάτια του Μεξικού. Απολαύστε το My PopCorn ποπ κορν mexican 200gr σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 3,16 €

Okf aloe vera με καρπούζι 500ml

Συστατικά: Μεταλλικό νερό , ζελέ Aλόης Bέρα(9%)

Organic Aloe Vera γέλη σκόνη(18%), φρουκτόζη, 

χυμό Aλόης Bέρα (3%), γαλακτικό ασβέστιο, κιτρικό οξύ, 

φυσική γεύση Καρπούζι, κιτρικό νάτριο, κόμμι γελλάνης.

Τιμή 1,71 €