• NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡ.
  • NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡ.
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡ. 200ML ORIGINAL

48171
4005808380824
2,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Venegia σιροπι καφε 750ml καραμελα

Το Venegia σιρόπι καφέ 750ml καραμέλα είναι η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις του καφέ. Με την εκλεκτή γεύση καραμέλας, αυτό το σιρόπι θα κάνει τον καφέ σας να ξεχωρίζει και θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τον καφέ σας με το Venegia σιρόπι καφέ καραμέλα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας καταπλήξει.
Τιμή 6,60 €

ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ 1000gr. - (ΣΤΑΡΕΝΙΟ)

Απολαύστε τον πλούσιο και γευστικό Κατσελή Κλαμπ Σάντουιτς 1000gr. (Σταρένιο) και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα! Με την πρώτη μπουκιά θα νιώσετε την απαλή υφή και την αυθεντική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 2,72 €

Superb μπαρα πρωτεινης 60gr, μαυρη σοκολατα-μπανανα

Η Superb μπάρα πρωτεΐνης 60gr, μαύρη σοκολάτα-μπανάνα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο γεύση. Με την τέλεια συνδυασμό μαύρης σοκολάτας και μπανάνας, αυτή η μπάρα πρωτεΐνης θα σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη που χρειάζεστε καθημερινά. Απολαύστε την χωρίς ενοχές και απογειώστε την απόδοσή σας!
Τιμή 1,65 €

Κορυφαία προϊόντα

Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr

Οι Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr είναι το απόλυτο γλυκό απόλαυσης! Με την μοναδική τους γεύση και υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τις απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε τις τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις!
Τιμή 5,10 €

Μακο ρύζι νυχάκι 500gr

Ρύζι νυχάκι της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Ρύζι λευκό και μακρύσπερμο. Το λευκό-κρυσταλιζέ του χρώμα επιτυγχάνεται με τη λεύκανση. Δίνει αποτέλεσμα όχι σπυρωτό, αλλά και λιγότερο χυλωμένο απ’ ότι το ρύζι καρολίνα.

Τιμή 0,97 €

Misko φιογκάκια 500gr

Εξαιτίας του ξεχωριστού του σχήµατος, είναι το ζυµαρικό που ενθουσιάζει τα παιδιά και προτιµούν οι µεγάλοι, καθώς προσφέρει µοναδικές εµφανίσεις στο πιάτο. Χρησιµοποιείται σε µοντέρνες συνταγές µε άσπρες σάλτσες µε θαλασσινά, τυριά ή µανιτάρια. Είναι εξαιρετικό και σε σαλάτες ζυµαρικών µε ντρέσινγκ από µαγιονέζα και κέτσαπ. Δοκιµάστε το και σίγουρα θα δεθείτε κόµπο µαζί του!

Τιμή 1,31 €

Αλλατίνη πτι-μπερ βουτύρου 225gr

Η Αλλατίνη πτι-μπερ βουτύρου 225gr είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την απίστευτη γεύση του. Απολαύστε την πλούσια γεύση του βουτύρου σε κάθε δείγμα και ανακαλύψτε την πλούσια και κρεμώδη υφή του. Με την Αλλατίνη πτι-μπερ βουτύρου 225gr θα ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κάνει να την επιθυμείτε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε στη γεύση της Αλλατίνης!
Τιμή 1,97 €