• SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1320ml 60ΜΕΖ MISTRAL
  • SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1320ml 60ΜΕΖ MISTRAL

SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1320ml 60ΜΕΖ MISTRAL

47998
8718951585485
3,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani

Απολαύστε τη γεύση του αυθεντικού ιταλικού espresso με το Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani. Με τη συνδυασμό των καλύτερων ποικιλιών καφέ, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της Ιταλίας. Απολαύστε κάθε φλιτζάνι με την πλούσια κρέμα και την έντονη γεύση που προσφέρει το Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani. Αγοράστε το τώρα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 22,77 €

Uniglass 44819 μπωλ γυαλινο 120mm 6τεμ

Το Uniglass 44819 μπωλ γυαλίνο 120mm 6τεμ είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Με αυτό το μπωλ, μπορείτε να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ και κομψότητα. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για ειδικές περιστάσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομμάτι για τον χώρο σας και να ξεχωρίσετε με την κομψότητά σας!
Τιμή 6,83 €

Κορυφαία προϊόντα

Fest magic τηγάνι βαθύ αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Το Fest magic τηγάνι βαθύ ηλεκτρικό 28cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτης απόδοσης. Με την εξαιρετική του κατασκευή και την εύκολη χρήση, το τηγάνι Fest magic θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του μαγειρέματος στο σπίτι σας!

Τιμή 19,46 €

Mamut κρουτόν με φυσική γεύση 180gr

Τα κρουτόν με φυσική γεύση της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και παρουσιάζονται με τη φυσική τους γεύση, χωρίς προσθήκη άλλων αρωματικών συστατικών. 

Τιμή 2,16 €

Μινέρβα ελαιόλαδο κλασικό 1lt

Το πρώτο τυποποιημένο ελαιόλαδο στην Ελλάδα, με διακριτική ντελικάτη γεύση, φίνο άρωμα και λαμπερό, καθαρό χρώμα. Είναι η αυθεντική γεύση που από γενιά σε γενιά έχει ταυτιστεί με την απόλαυση του οικογενειακού φαγητού.

Τιμή 14,44 €

Extra σνακ με φυστίκι 85gr

Το Extra σνακ με φυστίκι 85gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την τραγανή υφή, θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το ως σνακ στη δουλειά, στο σχολείο, στο πάρκο, ή όπου αλλού επιθυμείτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια λιχουδιά που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,04 €