• ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ 690GR
  • ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ 690GR

ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ 690GR

Ανανεωτική γεύση και απολαυστικό τραγανό κάψιμο σε κάθε δάγκωμα! Οι ψητές κόκκινες πιπεριές σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση τους θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε τις μόνες τους ή προσθέστε τις σε σαλάτες, πίτσες και φαγητά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αποκτήστε τώρα το προϊόν και ανακαλύψτε την αληθινή γεύση των ψητών πιπεριών!
41216
5200110290253
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαδοπουλου πολυδημητριακα με πρωτεϊνη 160gr, σοκολατα & ξηροι καρποι

Η Παπαδοπούλου Πολυδημητριακά με πρωτεΐνη 160gr, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε γεύση και ενέργεια με κάθε δάγκωμα. Απολαύστε τον συνδυασμό της πλούσιας σοκολάτας με την τραγανή υφή των ξηρών καρπών, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε τα οφέλη της υψηλής πρωτεΐνης που προσφέρει. Ανακαλύψτε τη γεύση και την ποιότητα της Παπαδοπούλου Πολυδημητριακών σήμερα!
Τιμή 2,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Βίκος βυσσινάδα 6x330ml

Τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα δημιουργούν τα πιο ξεχωριστά αναψυκτικά και υπόσχονται πραγματική απόλαυση χάρη στη μοναδική τους γεύση.

Τιμή 3,55 €

Bref μπλοκ WC power active hawaii 2x51ml

Η Bref power active μπλοκ τουαλέτας hawaii 2x50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε την τουαλέτα σας καθαρή και δροσερή. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα σας.
Τιμή 2,18 €

Ματίνα μοσχοκάρυδο χονδρό 3τεμ

Οι σπόροι του τροπικού δέντρου της μοσχοκαρυδιάς, έχουν ανοιχτόχρωμο καφέ χρώμα εξωτερικώς, έντονο άρωμα οβαλ σχήμα και περίπου 2 πόντους διάμετρο. Στο εσωτερικό, υπάρχουν πυκνά στρώματα αμυλούχων ιστών και ευωδιαστό λάδι. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην αρτοποιία και στη ζαχαροπλαστική.

Τιμή 1,20 €

Tns θήκη φύλαξης ρούχων non-woven 60x45x30cm

Η θήκη φύλαξης ρούχων non-woven της TNS με διαστάσεις 60x45x30cm φαίνεται να είναι μια πρακτική λύση για την οργάνωση και τη φύλαξη ρούχων, καθώς και άλλων αντικειμένων στο σπίτι ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Τιμή 1,91 €

Παλίρροια φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού 280gr

Φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού Paliria. Μια βελούδινη, απολαυστική «μους» φάβας, που είναι καλά δουλεμένη με ξερά κρεμμυδάκια και η οποία σερβίρεται συνήθως με επιπλέον φέτες κρεμμυδιού, παρθένο ελαιόλαδο και κάπαρη.

Τιμή 2,53 €