• OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr.
  • OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr.

OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (RASPBERRY)

Το OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (RASPBERRY) είναι ένα απολαυστικό προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την γεύση της βατόμουρο, αυτά τα μπισκότα συνδυάζουν την κλασική γεύση των OREO με ένα φρουτώδες twist που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνδυάστε τα με ένα ποτήρι γάλα για μια ακόμα πιο νόστιμη εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να απολαύσετε μια γευστική απόλαυση που θα σας κερδίσε?
41119
7622201501525
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κοκκαλο παπουτσιων sd-686

Το Tns κοκκαλο παπουτσιων sd-686 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα παπούτσια σας. Με το μοντέρνο design και την άνετη εφαρμογή, αυτό το παπούτσι είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και νιώστε την διαφορά!
Τιμή 1,18 €

Πατος διφυλλος για κουτι πιτσας 29x29cm- 200τεμ

Αυτό το πατώς διφύλλος είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τις πιτσες σας με στυλ και άνεση. Με διαστάσεις 29x29cm και ποσότητα 200 τεμαχίων, αυτό το πατώς είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση στον χώρο εστίασης. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτόνι, είναι ανθεκτικό και διατηρεί την φρεσκάδα και τη θερμοκρασία της πίτσας σας. Απογειώστε την εμπειρία των πελατών σας προσφέροντας τους αυτό το πατώς διφύλλος και κάντε την αγορά σ
Τιμή 17,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass everest beverage σετ ποτήρια γυάλινα νερού 34cl 12τεμ 51700

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Everest Beverage είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με χωρητικότητα 34cl και ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Uniglass, θα σας παρέχουν μια εκλεπτυσμένη εμπειρία πόσης κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα με στυλ και κομψότητα, κάνοντας την κάθε στιγμή απόλαυσης ακόμα πιο ξεχωριστή.
Τιμή 14,86 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι & λεμόνι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή και άρωμα λεμονιού είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €

Whiskas γατοτροφή pure delight κοτόπουλο 85gr

Η Whiskas γατοτροφή pure delight κοτόπουλο 85gr είναι μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για τη γάτα σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και πλούσια γεύση, το προϊόν αυτό θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπουκιά και να αισθανθεί πλήρης ενέργειας και ευεξίας.
Τιμή 0,74 €

Jumbo γαριδάκια classic χωρίς γλουτένη 90gr

Το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) είναι ο τέλειος συνοδός για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του και την απουσία γλουτένης, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το μόνος σας ή μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Αγοράστε τώρα το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,12 €

TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr

Η απίστευτη γεύση της φράουλας στο TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr θα σας κάνει να το θέλετε αμέσως! Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα χωρίς να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 1,01 €