• NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml - (DEEP)
  • NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml - (DEEP)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml - (DEEP)

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο για ένα λείο ξύρισμα με το NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml - (DEEP). Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια απαλή επιδερμίδα κάθε μέρα.
41118
4005900496447
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA BODY LOTION 400ML LEMONGRASS

Η NIVEA BODY LOTION 400ML LEMONGRASS είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος σας. Η φρέσκια μυρωδιά λεμονόχορτου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία. Απολαύστε μια αίσθηση δροσιάς και ενέργειας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτή την κρέμα σώματος. Αφήστε το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και ευχάριστα αρωματισμένο με την NIVEA BODY LOTION 400ML LEMONGRASS.
Τιμή 5,88 €

TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ (28x28x24cm) - (ΚΑΦΕ)

Η τετράγωνη γλάστρα TNS δημιουργεί ένα μοναδικό και μοντέρνο στυλ για τον χώρο σας. Με τις διαστάσεις 28x28x24cm και το χρώμα καφέ, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή του γραφείου σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα TNS είναι ανθεκτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά ή εξωτερικά. Φέρετε μια πινελιά φυσικής ομορφιάς στον χώρο σας με την TNS γλάστρα τετράγωνη.
Τιμή 4,54 €

Tns φαγητοδοχειο γυαλινο με καπακι 1520ml 46152pf

Το Tns φαγητοδοχείο γυάλινο με καπάκι 1520ml 46152pf είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με μεγάλη χωρητικότητα 1520ml, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού και να το μεταφέρετε εύκολα χάρη στο καπάκι που δεν αφήνει διαρροές. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότη
Τιμή 6,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Mythos μπύρα 8x330ml

Η σύγχρονη ελληνική μπίρα lager με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση με νότες λυκίσκου που συνδυάζονται με μια ελαφρά γλυκύτητα και μια μακράς διάρκειας επίγευση.

Τιμή 8,30 €

Brava hot chili sauce 490gr

Η Brava hot chili sauce 490gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκρηκτική της γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα πικάντικου στις γεύσεις σας. Απολαύστε την με φαγητά όπως τα τάκος, οι πίτες ή ακόμα και σε σαλάτες για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Brava hot chili sauce 490gr!
Τιμή 3,55 €

Head & shoulders σαμπουάν θρεπτική φροντίδα 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Nourishing Care με λεβάντα καθαρίζει, ενώ ταυτόχρονα περιποιέιτε σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί.

Τιμή 3,53 €

Magic clean αρωματικό ρούχων σε φυλαράκι καμφορά 6τεμ

Σετ Αρωματικών Ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 1,45 €

Ωμέγα ρύζι γλασσέ 5kg

Το ρύζι γλασσέ Ωμέγα είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας ρύζι με μεγάλα, λαμπερά κόκκους. Έχει εξαιρετική γεύση και αρωματικότητα, και είναι ιδανικό για πολλές διαφορετικές συνταγές. Αυτή η συσκευασία περιέχει 5kg ρυζιού γλασσέ, που είναι αρκετό για πολλές μαγειρικές ευκαιρίες.
Τιμή 9,09 €