• NEOMAT ΣΚΟΝΗ 2.0kg 40μεζ.
  • NEOMAT ΣΚΟΝΗ 2.0kg 40μεζ.

NEOMAT ΣΚΟΝΗ 2.0kg 40μεζ. - (ROSE)

Η NEOMAT ΣΚΟΝΗ 2.0kg 40μεζ. - (ROSE) είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε την NEOMAT ΣΚΟΝΗ 2.0kg 40μεζ. - (ROSE) τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μόνο προϊόν!
40962
5201395158733
6,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PANASONIC ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ ΚΟΥΜΠΙ CR-2016 (6τεμ.)

Οι μπαταρίες λιθίου CR-2016 της Panasonic είναι η ιδανική επιλογή για όλες σας τις ανάγκες. Με μια αξιοπιστία που δεν συγκρίνεται και με μια μακρά διάρκεια ζωής, αυτές οι μπαταρίες θα σας παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να μείνει ποτέ χωρίς ενέργεια - επιλέξτε τις μπαταρίες Panasonic CR-2016 και απολαύστε απροβλημάτιστη λειτουργία σε κάθε σας συσκευή.
Τιμή 3,71 €

SUPER SURPRISE ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΥΓΟ ΕΚΠΛΗΞΗ

Το SUPER SURPRISE ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΥΓΟ ΕΚΠΛΗΞΗ είναι το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση! Με μια μεγάλη ποικιλία από εκπλήξεις μέσα σε κάθε αυγό, θα κρατήσει τους χρήστες σας συναρπασμένους και ενθουσιασμένους. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε τη μαγεία της έκπληξης!
Τιμή 1,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 45x55cm 30τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή γραφείου. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Τιμή 0,48 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος ανοιξιάτικο μπουκέτο 2x1lt

Το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στο σπίτι σας. Με το ανοιξιάτικο άρωμα μπουκέτου, θα νιώσετε ότι η άνοιξη μπήκε μέσα στο σπίτι σας. Η προσφορά 1+1 σας επιτρέπει να αποκτήσετε περισσότερο προϊόν με λιγότερα χρήματα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,99 €

Nestle δημητριακά fitness με μαύρη σοκολάτα 375gr

Δημητριακά έτοιμα προς κατανάλωση με 5 βιταμίνες, ασβέστιο και σίδηρο. Φτιαγμένα με σιτάρι και βρόμη ολικής άλεσης, πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β σας δίνουν την ενέργεια που χρειάζεστε.

Τιμή 3,04 €

Coca cola αναψυκτικό original 1,5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση. Η αυθεντική γεύση Coca-Cola εδώ και 130 χρόνια έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 2,14 €