• WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (28x6,5cm)
  • WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (28x6,5cm)

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (28x6,5cm)

Το στρογγυλό τάψι WOODSTONE δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας στο σπίτι σας. Με διάμετρο 28 εκατοστά και ύψος 6,5 εκατοστά, αυτό το τάψι είναι ιδανικό για την παρασκευή και σερβίρισμα φαγητών σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Η ποιότητα κατασκευής του WOODSTONE τάψι θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
40518
5204995009696
12,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΑΦΑΝΟ 340ml (GC-37)

Το διαφανές ποτήρι 340ml (GC-37) είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ποτό. Κομψό, λειτουργικό και μοντέρνο, αυτό το ποτήρι θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας σε κάθε περίσταση. Με μια χωρητικότητα 340ml, είναι ιδανικό για κρασί, αναψυκτικά ή ακόμα και για ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 2,23 €

Κορυφαία προϊόντα

3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι 500gr

Η 3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση των μπιζελιών σε κάθε ματσάκι και δημιουργήστε γευστικές συνταγές που θα κάνουν το φαγητό σας ακόμα πιο νόστιμο. Αγοράστε τώρα την 3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι και απολαύστε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά οφέλη της!
Τιμή 2,19 €

Vanish υγρο oxi action 1lt pink

Vanish υγρό oxi action 1lt ροζ χρώματος είναι η ιδανική λύση για την απομάκρυνση των λεκέδων από τα ρούχα σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Vanish δρα άμεσα και αποτελεσματικά, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε το Vanish υγρό oxi action 1lt ροζ χρώματος τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 4,07 €

Mil-Mil κρέμα μαλλιών με argan oil 1lt

Μάσκα μαλλιών με εύκολη εφαρμογή στο συνολικό μήκος των μαλλιών. Η πλούσια φόρμουλα του από λάδι Argan αναζωογονεί και προστατεύει τα μαλλιά από τον καπνό και τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες αφήνοντας τα μαλακά και φωτεινά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Τιμή 3,32 €

Κύκλωψ λεκάνη No182 27lt

Στρογγυλή λεκάνη χωρητικότητας 27 λίτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλη για να πλένετε ρούχα, να βάζετε την μπουγάδα σας ή ακόμα και για να κάνετε ποδόλουτρο. Λιτή και πρακτική, δίνει λύσεις σε κάθε νοικοκυριό ! Διαθέτει λαβές, οι οποίες καθιστούν την μεταφορά της πολύ εύκολη.

Τιμή 4,23 €