• VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ (16τεμ.) - (ΠΡΟΣΩΠΟ) (ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ)
  • VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ (16τεμ.) - (ΠΡΟΣΩΠΟ) (ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ)

VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ (16τεμ.) - (ΠΡΟΣΩΠΟ) (ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ)

Αγοράστε τώρα τις Veet ταινίες αποτρίχωσης για το πρόσωπο με ευαίσθητο δέρμα και αποκτήστε μια λεία και απαλή επιδερμίδα χωρίς ενοχλήσεις. Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας θα σας ενθουσιάσει. Μην διστάσετε, αγοράστε τώρα και απολαύστε ένα άνετο και γρήγορο αποτέλεσμα.
40511
8056860820540
6,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φαιδων βουτηματα 350gr, ζεβρα

Το Φαιδών βουτήματα 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη μοναδική γεύση της ζέβρας από την εταιρία Φαίδων. Με την πλούσια γεύση και την ποιότητα που προσφέρει, θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,99 €

Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14

Φρέσκος, ζωντανός και φωτεινός! Το πλαστικό γλαστράκι με φυτό νο14 είναι η ιδανική προσθήκη στο σπίτι σας. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και τη φρεσκάδα που προσφέρει, θα δώσει έναν αέρα ζωντάνιας και ομορφιάς σε κάθε χώρο. Αναβαθμίστε τον εσωτερικό σας χώρο με αυτό το μοναδικό προϊόν και δημιουργήστε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Τιμή 2,32 €

ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΚΡΕΠΑΣ ΞΥΛΙΝΗ - (1824)

Η ξύλινη σπάτουλα κρέπας (1824) είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τον επαγγελματία ή τον ερασιτέχνη σεφ! Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτή η σπάτουλα είναι ιδανική για την αναστροφή, το τσίμπημα και το γύρισμα των κρέπων σας με άνεση και ακρίβεια. Με το κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό της, αυτή η ξύλινη σπάτουλα θα γίνει η αγαπημένη σας εργαλείο κάθε φορά που ετοιμάζετε κρέπες. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε την εμ?
Τιμή 2,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Lihong τσοχάκια τετράγωνα 15x15mm 9τεμ

Τσοχάκια τα οποία θα προστατεύσουν το δάπεδο από γρατζουνιές και ζημιές κατά την καθημερινή χρήση επίπλων όπως τραπέζια και καρέκλες. Θα σας εξασφαλίσουν άνετη μετακίνηση των επίπλων σας, όποτε αυτό είναι απαραίτητο, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στη μείωση του θορύθου κάθε φορά που μετακινείτε τα έπιπλά σας. Η τσόχα που είναι κατασκευασμένα διαθέτει απαλό αλλά ανθεκτικό φινίρισμα.

Τιμή 0,47 €

Κυψέλη μέλι 454gr

Η "Κυψέλη μέλι 454γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μελιού της εταιρείας Κυψέλη, με συνολικό βάρος 454 γραμμάρια.

Το μέλι που προέρχεται από την εταιρεία Κυψέλη πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής της εταιρείας. Η συσκευασία 454 γραμμαρίων είναι κοινή συσκευασία για την πώληση μελιού, η οποία μπορεί να είναι βολική για την καθημερινή χρήση.

Τιμή 3,96 €

Garden flower χαρτί υγείας λευκό 3φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας Garden Flower είναι λευκό, τριφυλλο και περιέχει 10 τεμάχια. Είναι κατάλληλο για την προσωπική υγιεινή και τη χρήση στο μπάνιο. Η συσκευασία περιέχει 10 ρολά χαρτιού υγείας Garden Flower.
Τιμή 2,93 €

Κεράκια γενεθλίων με βάση 24τεμ

Τα κεράκια γενεθλίων με βάση είναι μια όμορφη προσθήκη στο γενέθλιο κέικ και τις εορταστικές σας στιγμές. Αυτά τα κεράκια συνήθως έχουν μια μικρή βάση που τα βοηθά να στέκονται όρθια στο κέικ, ενώ στην κορυφή τους υπάρχει το νούμερο των γενεθλίων ή άλλα διακοσμητικά σχέδια.

Τιμή 0,55 €

Moschato bello ερυθρός ημίγλυκος οίνος 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Moschato bello ερυθρού ημίγλυκου οίνου 500ml από την εταιρία Moschato bello. Μια μοναδική γεύση που θα σας ταξιδέψει και θα σας κερδίσει με την πλούσια αίσθηση γεύσης και το άρωμά του. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις στιγμές σας.
Τιμή 3,05 €