• SAFCOL ΤΟΝΟΣ (2x160gr.) - (ΣΕ ΝΕΡΟ)
  • SAFCOL ΤΟΝΟΣ (2x160gr.) - (ΣΕ ΝΕΡΟ)

SAFCOL ΤΟΝΟΣ (2x160gr.) - (ΣΕ ΝΕΡΟ)

SAFCOL. Αυτός ο τόνος σε νερό είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό γεύμα. Με φρέσκο, ποιοτικό τόνο και υψηλή διατροφική αξία, αυτό το προϊόν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για νόστιμο και θρεπτικό φαγητό. Αγοράστε τώρα το SAFCOL ΤΟΝΟΣ και απολαύστε τη γεύση και τα οφέλη του!
40440
9310768109725
4,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Roshen lovita jelly cookies 135gr φραουλα

Τα Roshen lovita jelly cookies 135gr φραουλα είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με την τραγανή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση φράουλας, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 1,46 €

NATURE TECH ALOE VERA SUGAR FREE PET 500ml - (MANGO)

Η NATURE TECH ALOE VERA SUGAR FREE PET 500ml - (MANGO) είναι το ιδανικό ποτό για όσους αναζητούν μια φυσική επιλογή με γεύση μάνγκο. Απολαύστε τη φρεσκάδα του αλόης βέρα, χωρίς ζάχαρη, σε ένα βολικό μπουκάλι 500ml. Αφήστε τον εαυτό σας να αναζωογονηθεί με κάθε γουλιά και απολαύστε την απαλή γεύση της μάνγκο. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 1,07 €

ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΜΑΥΡΟ 255ml - (GC-42)

Ανανεωτικό ποτήρι κρασιού με μαύρο χρώμα και χωρητικότητα 255ml. Ιδανικό για να απολαύσετε το αγαπημένο σας κρασί με στυλ και κομψότητα. Κάντε την εμπειρία του ποτού σας ακόμα πιο ευχάριστη με αυτό το κομψό ποτήρι κρασιού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την συλλογή σας με ποιοτικά ποτήρια κρασιού.
Τιμή 3,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirella φορμάκια χάρτινα για κεικ 9cm 75τεμ

Τα φορμάκια χαρτίνα για κέικ 9cm 75τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε υπέροχα κέικ που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα φορμάκια θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα υπέροχα γλυκά για κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε το ταλέντο σας στην αρτοποιία!
Τιμή 0,71 €

Ιον σοκοφρέτα υγείας 20x38gr

Η Ιον σοκοφρέτα υγείας 20x38gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα υγιεινό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με φρέσκο γάλα και πλούσια σοκολάτα, αυτή η σοκοφρέτα θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις. Απολαύστε την και αισθανθείτε αναζωογονημένοι και δροσεροί!
Τιμή 13,07 €

AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια 2τεμ

Η AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την στοματική υγιεινή σας. Με ειδικό σχεδιασμό για να αφαιρεί την πλάκα αποτελεσματικά και απαλά, αυτή η οδοντόβουρτσα θα σας προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την πλάκα να καταστρέψει την υγεία των δοντιών σας. Επιλέξτε AIM οδοντόβουρτσα antiplaque και απολαύστε υγιή και λαμπερά δόντια κάθε μέρα.
Τιμή 1,16 €