• STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4
  • STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4

STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4

Ανακαλύψτε το μαγικό αίσθημα του STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4! Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει άψογο κράτημα και όγκο στα μαλλιά σας, αυτός ο αφρός θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν και να δείχνουν υγιή, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε τον αέρινο όγκο που πάντα ονειρευόσασταν με τον STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4 τώρα!
40227
2739
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VARNA MINI WAFERS CAPUCCINO 240GR

Τα VARNA MINI WAFERS CAPUCCINO 240GR είναι το τέλειο σνακ για να απολαύσετε μια γεύση καπουτσίνο σε κάθε δάγκωμα. Με την τραγανή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση καφέ, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο από αρώματα και γεύσεις. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης!
Τιμή 1,73 €

Γιωτης μιγμα για παγωτο 485gr, παρφε σοκολατα

Το γιωτής μίγμα για παγωτό 485gr είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια νότα γεύσης στο αγαπημένο σας παγωτό. Η παρφέ σοκολάτα της εταιρίας μας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο 10x120gr

Το Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο με βάρος 120gr ανά τεμάχιο και διαστάσεις 10x10 εκατοστά είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο. Το 4φυλλο χαρτί υγείας προσφέρει μεγαλύτερη απορροφητικότητα και αντοχή σε σχέση με τα κανονικά 2φυλλα χαρτιά υγείας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και προσφέρει απαλότητα και άνεση στο δέρμα. Επίσης, το μέγεθος του είναι βολικό για χρήση σε όλες τις συνθήκες.
Τιμή 3,75 €

Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι λευκή

Η Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι είναι ο απόλυτος σύμμαχος στη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και δροσερά. Με το λευκό της χρώμα, προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και τάξης στο ψυγείο σας. Ιδανική για την αποθήκευση φρούτων, λαχανικών, κρεάτων και γενικά οποιουδήποτε τρόφιμου, η Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε μέ?
Τιμή 1,11 €

Αυτοκόλλητο κρεμαστράκι γάντζος μεγάλος λευκός 2τεμ

Κρεμαστράκια τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα και χωρίς να ανοίγετε τρύπες. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντας σας μέγιστη σταθερότητα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τα ξεκολλήσετε, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χωρίς να αφήσουν σημάδια στην επιφάνεια.

Τιμή 1,65 €

Flos vero υγρό καθαριστικό τζαμιών με ξύδι μπλε 4lt

To Flos Vero επαναφέρει στα τζάμια και σε όλες τις γυάλινες και λείες επιφάνειες τη χαμένη τους διαύγεια απομακρύνοντας στη στιγμή θαμπάδες και στίγματα. Έχει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση με φυσικό ξίδι, χωρίς αμμωνία, χωρίς EDTA & nitromusks.

Τιμή 4,61 €