• WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ35 1KG
  • WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ35 1KG

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ35 1KG

Η σακούλα WISETRADE Δ35 1KG είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αξιοπιστία στη συσκευασία των προϊόντων τους. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, η σακούλα αυτή θα κρατήσει τα προϊόντα σας ασφαλή και φρέσκα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Αγοράστε τώρα τη σακούλα WISETRADE Δ35 1KG και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που προσφέρει.
38774
5219711976206
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ

Το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την άριστη λειτουργικότητά του, το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ θα γίνει ο απόλυτος βοηθός σας στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ για μια άνετη και εύκολη εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,17 €

ΘΗΚΗ ΠΑΡ/ΜΗ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΗ 2000gr. (FT GB 2000) - 50τεμ.(LUX-PLAST)

Η υπερυψωμένη θήκη παραγωγικών/μηχανημάτων 2000gr. (FT GB 2000) - 50τεμ. (LUX-PLAST) είναι η ιδανική λύση για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η θήκη αυτή προσφέρει αντοχή και προστασία σε κάθε περίπτωση. Με το μοναδικό design της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της!
Τιμή 6,97 €

MOUFFLON ΗΛΕΚΤΡΙΚH ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΙΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ + ΥΓΡΟ ΑΝΤ/ΚΟ

Η ηλεκτρική συσκευή διπλής χρήσης MOUFFLON είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική και γρήγορη εξάλειψη των ενοχλητικών εντόμων στο σπίτι σας. Με την υψηλής ποιότητας τεχνολογία της, το MOUFFLON υπόσχεται να καθαρίσει τον χώρο σας από ενοχλητικά έντομα με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο για εσάς και την οικογένειά σας!
Τιμή 4,18 €

ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΕΤΣΑΠ 750ml - (GPS-750)

Το μπουκάλι κετσαπ 750ml είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντουλάπι. Με την απαλή γεύση του κετσαπ και την πλούσια υφή του, αυτό το προϊόν θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα. Μη διστάσετε να το προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας και να απολαύσετε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρά υγρό καθαριστικό spray τζαμιών 750ml

Το καθαριστικό spray τζαμιών της εταιρείας Χαρά, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Τιμή 1,34 €

Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού & στέβια 380gr

Η Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού και στέβια είναι μια νόστιμη γλυκιά λιχουδιά που συνδυάζει την πλούσια γεύση του κακάο με την τραγανή υφή του φουντουκιού και τη γλυκύτητα της στέβια. Έχει βάρος 380gr και είναι ιδανική για να απολαύσετε σαν επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε την!

Τιμή 3,32 €

Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος για σακούλες 14τεμ

Τα Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος για σακούλες 14τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, εξασφαλίζουν την απόλυτη σφράγιση των σακουλών σας, κρατώντας τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τα τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη προστασία των τροφίμων σας!
Τιμή 2,39 €

Pringles Cheese & Onion 165gr

Οι Pringles chips cheese and onion 165gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Η γεύση τυριού και κρεμμυδιού σε συνδυασμό με την τραγανή υφή των chips θα σας κάνει να μην μπορείτε να το αφήσετε μόνο στο ένα. Απολαύστε τα Pringles chips cheese and onion 165gr και ανακαλύψτε την απόλαυση του γεύσης!
Τιμή 2,50 €

Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml

Το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά την μούχλα και τα βακτήρια, παρέχοντας σας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 4,12 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού