• WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ45 1KG  - 1
  • WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ45 1KG  - 1

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ45 1KG

Η σακούλα WISETRADE Δ45 1KG είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με την εγγύηση της εταιρίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε ένα προϊόν που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
38771
5219711976220
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ

Το Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα με άνεση και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει!
Τιμή 2,38 €

Κυκλωψ πλυντηριο ποτηριων

Το Κυκλωψ πλυντήριο ποτηριών είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό των πιάτων και των ποτηριών σας με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Με την προηγμένη τεχνολογία πλυσίματος που διαθέτει, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το Κυκλωψ πλυντήριο ποτηριών σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 12,61 €

ROL ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 380gr.

Ανανεωτικό ρολό για πλύσιμο στο χέρι 380gr. Ιδανικό για κάθε σπίτι και κάθε χρήση. Με μοναδική σύνθεση που αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα στο πλύσιμο σας!
Τιμή 1,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Anil χαρτί κουζίνας 1,9kg

Αναφέρεται σε μια συσκευασία χαρτιού κουζίνας που ζυγίζει 1,9 κιλά. Το χαρτί κουζίνας χρησιμοποιείται για την απορρόφηση υγρασίας και λιπαρών από τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και για καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα.

Τιμή 5,96 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με τομάτα 120gr

Οι Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με τομάτα 120gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση της τομάτας και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά σας σνακ και να τα αγαπήσετε αμέσως. Απολαύστε τα ως επιδόρπιο με ένα ποτήρι κρασί ή μόνα τους ως γρήγορο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,78 €

Ινδία κανέλα τριμμένη 50gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,02 €

Bona Vita crunchy musli με φράουλα 375gr

Το μούσλι της εταιρείας Bona Vita είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και άλλα συστατικά όπως σπόροι, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Τιμή 2,42 €

I love paper χαρτί κουζίνας 65m

Το I Love Paper χαρτί κουζίνας 65m είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη. Απορροφά γρήγορα τα υγρά και είναι απαλό στην επαφή με το δέρμα σας. Με τα 65m μήκος, θα έχετε αρκετό για κάθε χρήση. Αγοράστε το τώρα και διαπιστώστε τη διαφορά στην ποιότητα και την απόδοση του!
Τιμή 1,79 €