• ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 6CM GS-10
  • ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 6CM GS-10

ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 6CM GS-10

Το ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 6CM GS-10 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Με το λευκό χρώμα του και τις διαστάσεις του, αποτελεί μια εντυπωσιακή προσθήκη στον χώρο σας. Επιπλέον, η ποιότητα κατασκευής του εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
37880
5209800085070
0,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑΣ PC ΔΙΑΦΑΝΟ 360ml (GC-07)(6.5X14.5cm)

Ανανεώστε την εμπειρία σας στο ποτό με το Ποτήρι Μπύρας PC Διαφανούς 360ml! Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το ποτήρι θα αναδείξει τη γεύση και το άρωμα της μπύρας σας. Με διαφανές υλικό που επιτρέπει την οπτική απόλαυση του περιεχομένου, αυτό το ποτήρι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στιλ!
Τιμή 3,29 €

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗ - (30x20x1cm)

Η πράσινη πλάκα κοπής PROPLAST είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε σεφ στην κουζίνα. Με διαστάσεις 30x20x1cm, αυτή η πλάκα προσφέρει μεγάλο χώρο κοπής για να ετοιμάσετε τα υπέροχα γεύματά σας. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής, ενώ το πράσινο χρώμα της προσθέτει μια φρέσκια νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την πλάκα κοπής PROPLAST τώρα και απολαύστε την ευκολία και τη λειτουργικότητά της!
Τιμή 5,22 €

TNS ΣΕΤ ΜΠΑΝΙΟΥ 4τεμ.(VC-133)

Το TNS ΣΕΤ ΜΠΑΝΙΟΥ 4τεμ.(VC-133) είναι η τέλεια επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Αποτελείται από 4 κομμάτια υψηλής ποιότητας που θα δώσουν ένα νέο αέρα στο χώρο σας. Απολαύστε την πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα αυτού του σετ μπάνιου και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό βήμα.
Τιμή 4,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Midland luncheon meat Δανίας 200gr

Χοιρινό κρέας, συνδετικός ιστός χοιρινού κρέατος, ιωδιούχο αλάτι, καρυκεύματα, δεξτρόζη, ζάχαρη, αρτυματικές ύλες, εκχυλίσματα μπαχαρικών, φυτικό λάδι, κρεμμύδια, μπαχαρικά, συντηρητικό, πιπέρι. Μπορεί να περιέχει ίχνη από μουστάρδα.

Τιμή 2,06 €

Malizia αφρόλουτρο talco 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact είναι η ιδανική επιλογή για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με την ειδική της σχεδίαση, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό σε κάθε γωνία του στόματος, εξασφαλίζοντας την προστασία και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της στοματικής υγιεινής με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και απόδοση.

Τιμή 1,55 €

Carroten αντιηλιακό διάφανο spray men cooling SPF30 200ml

Ανακαλύψτε τη δροσιά και την προστασία που προσφέρει το Carroten αντιηλιακό διάφανο spray men cooling SPF30 200ml. Με αντηλιακή προστασία και δροσερή αίσθηση, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τους άνδρες που αναζητούν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των ηλιόλουστων ημερών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον ήλιο με ασφάλεια και άνεση.
Τιμή 7,40 €