• PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (EXTRA FRESH) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)
  • PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (EXTRA FRESH) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (EXTRA FRESH) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η νέα οδοντόκρεμα Parodontax Complete Protection 75ml με έξτρα φρεσκάδα θα σας χαρίσει ένα ανανεωμένο χαμόγελο και προστασία από την παροδοντίτιδα. Η μοναδική της φόρμουλα θα σας προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε την να μιλήσει για τον εαυτό σας!
37392
5054563054975
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ 25W ΡΕΥΜΑΤΟΣ - (ΜΑΥΡΟ) (RT-202) - (32-950-0863)

Ανακατέψτε εύκολα και γρήγορα με το TNS ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ 25W ΡΕΥΜΑΤΟΣ - (ΜΑΥΡΟ) (RT-202)! Με την ισχυρή του απόδοση, θα μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες συνταγές στην κουζίνα σας με άνεση και ευκολία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το δικό σας τώρα!
Τιμή 8,45 €

Tns πατακι μπανιου γουνινο 50x80cm stm6

Το γουνένιο πατάκι μπάνιου 50x80cm της Tns είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας με στυλ και πολυτέλεια. Με υψηλής ποιότητας υλικά και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το πατάκι θα προσθέσει άνεση και πολυτέλεια στο χώρο σας. Αφήστε τα πόδια σας να απολαύσουν τη μαλακή υφή του γουνιού και απολαύστε την αίσθηση της ζεστασιάς και της απαλότητας κάθε φορά που βγαίνετε από το ντους. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας σε
Τιμή 6,65 €

Ιωνια ιτεα πιατελα οβαλ 35cm λευκο

Η Ιωνία ιτέα πιατέλα οβάλ 35cm λευκό είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την κομψότητα και τη λειτουργικότητά του. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η πιατέλα προσφέρει μια εκλεπτυσμένη λύση για τη σερβιρίσματος των πιάτων σας. Με το λευκό χρώμα του να δίνει μια διακριτική πινελιά στο τραπέζι σας, αυτή η πιατέλα είναι ιδανική για κάθε περίσταση. Αποκτήστε την Ιωνία ιτέα πιατέλα οβάλ 35cm λευκό και αναβαθμίστε την τραπεζαρία ?
Τιμή 17,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Βίκος γκαζόζα 6x330ml

Η μόνη με φυσικό μεταλλικό νερό

100% ανακυκλωσιμο

Δροσιστική και απολαυστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας

Ελληνικό προϊόν

Τιμή 2,55 €

Arion food μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος 6x23gr

Οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με 6 μπάρες των 23gr, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του και την πλούσια θρεπτική του αξία. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις μπάρες δημητριακών της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση!
Τιμή 1,97 €

Φρέσκα αυγά large 10τεμ

Αγοράστε τώρα τα Φρέσκα αυγά l 10τεμ και απολαύστε την απόλυτη γεύση και ποιότητα που προσφέρουν. Με τα φρέσκα αυγά της εταιρίας μας, η γεύση σας είναι εγγυημένη και θα κάνετε τις αγαπημένες σας συνταγές ακόμα πιο νόστιμες. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε πραγματικά φρέσκα αυγά!

Τιμή 3,50 €

Φαίδων κρουτόν ολικής άλεσης 1kg

Οι κρουτόν Φαίδων ολικής άλεσης 1kg είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας γεύμα. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή τους, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να τα προσθέσετε στις σαλάτες, τις σούπες και τα ζυμαρικά σας. Απολαύστε την ποιότητα και τον μοναδικό χαρακτήρα των κρουτόν Φαίδων και αναβαθμίστε το φαγητό σας σε άλλο επίπεδο.
Τιμή 11,41 €